(foto) Cel mai puternic om al Moldovei vine la Campionatul Național de Autoslalom 2016

1
Foto: Facebook/ Rodion Sucman

Rodion Sucman, cel mai puternic om din Republica Moldova, este invitatul special al celei de-a doua etape a Campionatului Național de Autoslalom 2016. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 10.00, în parcarea METRO 2 (bd. Dacia, 61, ieşirea din Chişinău spre Aeroport), unde se va desfăşura cursa.

Rodion Sucman, omul care a stabilit un record, menținând cu mâinile o mașină cu greutatea de 1780 kg pentru 1 minut și opt secunde, multiplul campion naţional la powerlifting, va demonstrații de forță chiar pe traseul unde se va desfășura competiția de Slalom Auto. Cel mai puternic om din Moldova este medaliat cu argint la Campionatul Mondial de masswrestling.

La cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Autoslalom, piloţii profesionişti promit show-uri de drift și demonstrații spectaculoase la volanul Volkicar. Pentru spectatori, partenerii proiectului au pregătit o serie de concursuri cu premii.

2
Photo Credit: Facebook/Rodion Sucman

Regulamentul Campionatului nu este unul foarte exigent, la cursă pot participa toți doritorii dacă dispun de o mașină care să corespundă cerințelor tehnice. Pe lângă automobil, cei care vor să-şi testeze calităţile de pilot, dar şi să experimenteze ce înseamnă Slalomul Auto, trebuie să întrunească mai multe condiţii, pentru a fi admişi de către Comisia Tehnică. Şi anume, se cere: licență FARM (Federaţia de Automobilism din Republica Moldova), certificare medicală, cască omologată, costum de protecţie anti-incendiu omologat şi extinctor.

Campionatul Național de Autoslalom se desfășoară în cinci etape.  Evenimentul este organizat de Clubul Naţional de Autosport, sub patronajul Federaţiei de Automobilism din Moldova.

Photo Credit: Facebook/Rodion Sucman

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente