Săptămâna „Bucurie în mișcare”! Înoată și aleargă pentru 10 liceeni excepționali din Moldova

tinericollage2

În perioada 16-22 mai, la Chișinău se va desfășura săptămâna „Bucurie în mișcare”, care are drept scop a de a susține 10 liceeni excepționali din Republica Moldova ce vor reprezenta țara noastră la cel mai important eveniment destinat performanței în educație din România, „Champions United 2016 – Creatori de viitor”.

Te așteptăm să vii împreună cu prietenii și oamenii dragi să înoți pentru „Creatori de viitor” joi, 19 mai, începând cu ora 17:00 la Bazinul Universității de Educație Fizică și Sport (în spatele Guvernului Republicii Moldova). Pentru aceasta este necesar să te înscrii aici.

Tinerii sunt:

Bucurie în mișcare

Bucurie în mișcare

Suma necesară participării echipei de liceeni excepționali din Moldova la „Creatori de viitor– Champions United 2016” este de 50000 lei. Organizatorii îți propun să strângă această sumă în cadrul unor evenimente de înot și alergare în cadrul săptămânii „Bucurie în Mișcare”!

Sâmbătă,  21 mai, înscrie-te la cros și susține liceenii „Creatori de viitor” din Moldova aici.

bucurieinmiscare

„Alături de părinți, copii se pot înscrie gratuit, iar la categoria amatori și profesioniști, contribuția de înscriere va fi în funcție de aportul pe care doriți să-l aduceți pentru cei 10 liceeni cu performanțe deosebite care ne vor reprezenta țara la Champions United 2016!

Donația de participare va reprezenta încă un pas în obiectivul nostru de a ajuta echipa de 10 liceeni excepționali din Moldova să ia parte la Champions United 2016! Îți mulțumim!” spun organizatorii evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente