(foto, video) Cum a fost la Miss Moldova 2016 și primele declarații ale câștigătoarei, Marin Daniela

19
Foto: Miss Moldova / Facebook

Vineri seara, 13 mai, într-un hotel de lux din Chișinău, s-a desfășurat concursul de frumusețe Miss Moldova 2016, în cadrul căruia 23 de tinere din întreaga țară au luptat pentru coroniță și titlu.

De menționat că în concurs au putut participa domnişoare cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 ani, cu înalţimea de la 168 cm până la 181 cm, care au trecut toate etapele de preselecţie a concursului, la fel și finalistele concursurilor oraşăneşti de frumuseţe.

Participantele concursului au fost apreciate de un juriu de 11-15 persoane, format din personalităţi ai culturii, politicii, şi a business-ului. Juriul și-a început activitatea cu 2 zile până la concurs, asistând la principalele etape de pregătire a fetelor. Cu 3-4 zile înainte de concurs a avut loc o preselecţie, unde membrii juriului au apreciat aspectul exterior al participantelor fără machiaj. Ultima preselecţie a participantelor a avut loc în seara concursului după principiul competitiv. Tinere au avut de înfruntat proba costumului de baie și cea de sport. La finalul concursului, cele 24 de participante au defilat şi în rochii de seară.

După cum am anunțat anterior, titlul de cea mai frumoasă femeie din Moldova i-a revenit Danielei Marin de 16 ani. Tânăra este originară din Leova, iar în prezent își face studiile la Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale din Chișinău, fiind studentă în anul I. Pe lângă titlul de Miss Moldova, Daniela a plecat acasă și cu marele premiu al concursului – un automobil marca Suzuki Swift. Acum urmează ca în luna decembrie, tânăra să reprezinte Moldova la Miss World 2016.

Potrivit Danielei, cea mai importantă probă a concursului a fost cea de frumusețe şi inteligență: „Îmi văd visul realizat! Este tot ce mi-am dorit, tot la ce am visat. Am emoții foarte mari. Am muncit foarte mult. Am depus foarte mult efort, dar nu m-am așteptat. În acest an au fost fete frumoase, puternice și cred că într-un final toate suntem câștigătoare. O să port cu demnitate acest titlu. Frumusețea și inteligența se împletesc armonios și una fără alta nu există. Nu am mai participat la concursuri de frumusețe, este pentru prima dată. O să reprezint Moldova cu demnitate la Miss World,” a declarat Miss Moldova imediat după concurs.

Titlurile de vice-Miss Moldova le-a revenit participantelor Alina Chirciu din Ialoveni şi Victoriei Răileanu din Chișinău. Cele două au câte 20 de ani și sunt studente.

Concursul Miss Moldova este un concurs național de frumusețe, învingătoarea căruia reprezintă anual Republica Moldova la concursurile oficiale internaționale de frumusețe Miss World, Miss Europe şi participă la manifestații cu valențe social-politice, culturale şi de caritate din țara noastră.

În acest an, concursul va putea fi urmărit și la televizor. Acesta va fi difuzat duminică, 15 mai, începând cu ora 21:00, la postul de televiziune NATIONAL4.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente