Recomandări de evenimente pentru a petrece sâmbătă, 7 mai

1
Foto: hdwallpaperbackgrounds.net

Sâmbătă este ziua care merită să fie petrecută în familie. Prima sâmbătă din mai 2016 o puteți petrece alături de cei dragi la o excursie, la un eveniment sportiv , la un spectacol sau la un concert. Indiferent de felul în care veți petrece ziua, lista evenimentelor de mai jos vă vor prinde bine atunci când veți face o alegere.

# Excursie pe traseul Curchi – Ivancea circa 20 km de la ora 8:00 

Sâmbătă sunteți invitat să faceți o excursie  prin Codrii Orheiului. Începutul acestea este mănăstirea Curchi după care se va urca în codri, circa 18 km. Excursia va fi finalizată cu o plimbare la iazul de la Ivancea. Puteți să veniți în excursie cu întreaga familie. Întâlnirea doritorilor de a pleca se vor întâlni în fața Circului.

Prețul transportului tur – retur este de 50 de lei. Pe pagina de Facebook aflați detaliile despre acest eveniment.

# Lecție despre înot din cadrul pregătirii pentru Sea Mile de la ora 9:00 la bazinul Școlii Sportive Nr.6

 

Sâmbătă, 7 mai 2016, va avea loc prima lecție teoretică despre înot din cadrul pregătirii pentru competiția de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile 2016. Lecția teoretică va fi susținută de antrenorii Asociației Înotătorilor Amatori și Profesioniști din Republica Moldova. Puteți să vă înregistrați aici.

În cadrul lecției vor fi analizate următoarele teme:
– tehnica securității în apă deschisă
– stilurile de înot
– condițiile de repartizare a sportivilor pe grupe conform pregătirii fizice
– alcătuirea unui program de antrenament comod.

Mai multe detalii despre eveniment aflați aici.

# Sporter Run vă invită la antrenamentul de alergare de sâmbătă la ora 10:00 la Porțile Orașului

Sâmbătă, 7 mai 2016, clubul de alergări Sporter Run invită toți doritorii să participe la un antrenament de alergare pe traseul: Porțile Orașului – Аeroport – Porțile Orașului, sub conducerea antrenorului Natalia Clipca – campioana absolută la proba de 21 km din cadrul Maratonului din Chișinău.

Distanța: 12-15 km (Porțile Orașului > Аeroport > Porțile Orașului). Antrenamentul este gratuit. Mai multe despre acesta aflați de pe Facebook.

# Spectacolul „Cocoşelul neascultător” cu începere la ora 11:00 la Teatrul „Guguță”

Photo Credit: educatiaacasa.files.wordpress.com

O istorie interesantă despre un Cocoşel zburdalnic, neascultător care, împreună cu prietenul său, Ursul, îşi construiesc o căsuţă şi vor să se bucure de un trai luminos. După multe peripeţii prin care trece Cocoşelul neastâmpărat, Ursul îl salvează pe prietenul său de nenumărate ori de Vulpea şireată.

# Spectacolul „Prințesa Lia salvează împărăția” la ora 12:00 la Teatrul „Mihai Eminescu”

Photo Credit: tnme.md

Sâmbătă sunteți așteptat la povestea pentru copii „Prințesa Lia salvează împărăția”. Țara regelui Zamosis și al reginei Iunona e în mare primejdie. O oștire dușmană cucerește fortăreață după fortăreață. Cotropitorii năvălesc în cetatea de scaun și asediază palatul regal. Oștenii îşi trădează Regele, aruncă armele și dau bir cu fugiţii.

Când totul pare pierdut, împărăţia este salvată de către doi copii viteji, Lia și Dragoș… Mai multe despre eveniment aflați la acest link.

# Antrenament pentru biciclete pentru Velo Hora alături de Sporter cu începere la ora 18.00 în Parcul „Valea Morilor”

Organizația Sporter susține proiectul Velohora și vă invită la un antrenament de ciclism în ziua de sâmbătă, 7 mai 2016, de la clubul Sporter Bike pe distanța de 15 km. La eveniment pot participa absolut toți doritorii care dețin o bicicletă, indiferent de gradul de pregătire fizică (amator sau profesionist).
Locul întâlnirii este parcul Valea Morilor, în parcarea de la Aventura Park.
Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând pagina de Facebook a acestuia.

# Concert marca „Беженарь и Кочетков” (country music & blues rock) de la ora 21:00 la Песочница

Formația  „Беженарь и Кочетков” își invită publicul la un cncert pe 7 mai, sâmbătă. Aceștia vor interpreta piese din propriul repertoriu, dar vor încânta ascultătorii și cu diverse couver-uri de la unele piese celebre. Concertul s eva începe la ora 21:00. Mai multe detalii despre acest eveniment aflați la acest link.

# Concertul Urban Insomnia cu Propagandi și Bushea la ora 23:00 a Kira’s Club

Sâmbătă seara puteți să o petreceți la un concert relaxant la Kira’s. Vor evolua: dj Bushea, dj Propagandi, Urban Insomnia. Stilurile de muzică pe care le veți auzi vor fi: Trap, Rap, Dancehall, Break Beat, Raggamufin, Reggae, Traphall, DnB. Intrarea la concert va costa 20 de lei. Mai multe despre eveniment aflați pe pagina de Facebook a acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente