Dacă ești un tânăr activ și vrei să îți dezvolți calitățile, participă la un Team-Building la Grădina Botanică

13139347_1716355145302211_5927941216788283095_n

Centrul Național al Tineretului iYoung te invită la un Training de Team-Building pentru tinerii activi din Chișinău, care doresc să își dezvolte calitățile personale și interpersonale.

„Ești activ? Vrei să îți dezvolți calităţile personale şi interpersonale? Vrei să faci ceva cu adevărat folositor lumii în care trăiești? Centrul Național al Tineretului iYoung te invită la un training de Team-Building, organizat atât pentru membrii actuali, cât și pentru cei care ne-au pus întrebarea „Cum pot deveni voluntar la VOI?”. Vei beneficia de un training gratuit oferit de către unul dintre cei mai puternici traineri de talie internațională din Moldova – Doru Curoșu.  Alătură-te misiunii comune a celei mai tari organizații de tineret din Moldova!”, menționează organizatorii evenimentului.

Evenimentul va avea loc la Grădina Botanică, în aer liber, pentru a promova modul sănătos de viață. Parteneri a acestui eveniment vor fi Apă Bună – cei ce vor asigura apă potabilă pentru fiecare dintre participanți, La Mămuca – patiseria care va asigura consumul participanților în perioada pauzei de masă, Red Bull – cei ce vor garanta doza maximă de energie, și Compania Națională de Asigurări în Medicină – care va contribui la procesul de desfășurare a evenimentului în aer liber și va aproviziona participanții cu fructe naturale, și anume – mere.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului. Evenimentul se va desfășura la Grădina Botanică din Chișinău, în data de 15 mai, ora 11:00.

Centrul Național al Tineretului iYoung este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică, non-profit, ce pledează pentru dezvoltarea calitativă şi eficientă a tinerilor din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente