Vara aceasta fii voluntar în Lisabona și învață mai multe despre cultura portugheză

lisabona
Foto: mapamond.ro

Dacă ești entuziasmat să cunoști cultura portugheză, participă vara aceasta în cadrul programului „Live it Lisbon”, un program social destinat tuturor celor care își doresc să interacționeze cu oameni din întreaga lume în timpul unor activități interesante.

Oportunitatea reprezintă un program de voluntariat prin care vei ajuta comunitatea orașului Lisabona la varii activități. În același timp, vei beneficia de cursuri de limbă portugheză, vei cunoaște mai multe aspecte ale culturii respective, vei participa la ateliere de gătit și alte activități distractive împreună cu ceilalți participanți ai programului.

Programul este organizat de un ONG din Portugalia care se specializează în mobilitatea internațională. În cadrul programului ți se va oferi oportunitatea de a cunoaște în detaliu orașul Lisabona, atât ca turist, cât și în rol de cetățean activ și interesat de soarta orașului.

Există două perioade pentru care te poți înscrie:

# 13 – 24 iulie 2016

# 22 august – 2 septembrie 2016

Aici poți vedea detaliat programul activităților organizate.

Activitățile de voluntariat vor consta din participarea la acțiuni de curățenie, promovare a reciclării, realizarea de desene stradale. Participanților le este oferit însă destul timp liber, în cadrul fiecărei zile de lucru, pentru odihnă și activități culturale, recreaționale.

Pentru a te înscrie, completează formularul.

Pe pagina oficială poți afla mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente