Sărbători Pascale cu infracțiuni și încălcări rutiere. Iată câte au avut loc timp de 3 zile

2f1a0c58cfb0445801bec417eb8f4c9f697a1c66e7ddd97411e9444cb2cdb82c_full

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare s-au aflat la datorie și de Paște. Multiple efective pedestre și mobile au asigurat ordinea publică și securitatea circulației rutiere, pentru prevenirea oricăror abateri de la legislație. Deși polițiștii de patrulare au venit cu multiple recomandări înainte de sărbători au fost și cetățeni care nu au ținut cont de legislația țării noastre.

Astfel, timp de 3 zile, poliția de patrulare a intervenit în 21 de infracțiuni în locurile publice, printre care 10 cazuri de huliganism, 7 furturi, 2 jafuri, un caz de răpire a mijlocului de transport și un caz de vătamare inteționată gravă a integrității corporale.

Tot în această perioadă, pe întreg teritoriul țării au avut loc 339 de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere. 163 de conducători auto au depășit limita de viteză, 23 nu au respectat indicatoarele rutiere, 10 persoane au urcat fără permis de conducere la volan, 7 conducători auto nu și-au cuplat centura de siguranță, iar 6 au urcat la volanul autovehiculului în stare de ebrietate.

În aceleași 3 zile, pe tot teritoriul țării, s-au produs 24 de accidente rutiere, comparativ cu perioada anului trecut, când numărul acestora a fost de 41.

Datorită acțiunilor, operațiunilor și intervențiilor promte ale polițiștilor de patrulare, cifrele menționate mai sus sunt în scădere comparativ cu cele trei zile pascale a anului trecut.

Poliția îndeamnă cetățenii să nu se expună riscului și să se conformeze normelor legii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente