Canadienii vor oferi gratuit 13 mii de ochelari persoanelor cu deficiențe de vedere din raionul Cimișlia

cimislia-03
Foto: PPEM

Președintele PPEM, Iurie Leancă, a participat, astăzi, la lansarea Campaniei de consultare oftalmologică gratuită a cetățenilor din Cimișlia, inițiată de președintele Raionului Cimișlia din partea PPEM, Mihai Olărescu.

În context, Iurie Leancă a felicitat președintele raionului Cimișlia pentru această inițiativă și a mulțumit reprezentanților VOSH (Volunteer Optometric Services to Humanity Santa Cruz) pentru că au venit în Moldova să ajute voluntar cetățenii. De asemenea, Iurie Leancă si-a exprimat încrederea că, în perioada următoare, de serviciile VOSH vor benefica și locuitorii altor raioane ale țării.

În cadrul campaniei, care se va desfășura în perioada 3-12 mai 2016 vor fi distribuite gratuit circa 13 mii perechi ochelari persoanelor cu deficiențe de vedere de organizația VOSH din Canada.

Timp de o săptămână, 44 medici oftalmologi și voluntari din cadrul VOSH vor oferi consultanță gratuită locuitorilor raionului Cimișlia. Persoanele care vor fi diagnosticate cu deficiențe de vedere vor primi gratuit ochelari.

cimislia-01

cimislia-02

cimislia-04

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente