Evenimente însorite la care să mergi marți, 3 mai

cute-hipster-couple-walking
Foto: blog.lavalife.com

Luna mai începe cu soare, cu sărbători și evenimente frumoase. Vă recomandăm să petreceți timpul cât mai interesant, motiv pentru care vă lăsăm mai jos o listă de evenimente la care puteți merge în această zi de marți.

#1. Club de discuții STOP FALS

Asociaţia Presei Independente (API) organizează marți, 3 mai 2016, ora 16:00, Clubul de discuţii „STOP FALS!” cu tema: ”Libertatea de exprimare ≠ libertatea de manipulare”. La Clubul de discuţii „STOP FALS!” sunt invitaţi jurnaliști, comentatori, reprezentanți ai structurilor de reglementare și de autoreglementare mass-media, experţi, profesori universitari, formatori de opinie, alte persoane interesate. Şedinţele Clubul de discuţii „STOP FALS!” vor avea loc lunar, în diferite localuri din mun. Chişinău. Evenimentul se va desfășura în incinta Tucano Coffee de pe str. Alexandru cel Bun 91/a (intersecție cu str. Bănulescu Bodoni). Mai multe detalii aflați pe Facebook.

 

#2. 5 ani de Republica

În luna mai sunt 5 ani de Cenaclu Republica. S-au simțit? S-au mișcat lucrurile? Suntem mai câștigați? Despre acestea și despre literatură, despre ce mai facem și ce mai faceți, despre afecte și efecte aflați marți, 3 mai, la Uniunea Scriitorilor la terasă, de la ora 18:30. Invitați speciali: Victor Țvetov, Ion Buzu, Dumitru Crudu. Detalii aflați pe Facebook.

 

#3. Workshop fotografic cu Dima Viper

Dima Viper dă cărțile pe față și se lasă de secrete. Cunoscutul fotograf din Moldova organizează primul său Workshop de Fotografie.  Cu un portofoliu ce conține peste 170 de fotosesiuni de nuntă în țări precum Marea Britanie, Grecia, Croația, Turcia, Franța, Italia, România, și bineînțeles Moldova, fotograful va oferi tot ce are mai bun din experiența și cunoștințele sale. Detalii despre eveniment vedeți aici.

 

#4. Autocinema 2016

Deschiderea „AutoCinema”, de data aceasta se situează chiar în fața la Megapolis Mall și ne dorim sa colorăm frumos timpul liber al chișinăuenilor cu filme noi și filme apreciate la nivel mondial pe care ne tot dorim să le revedem. Evenimentul începe la ora 21:00. Detalii – aici.

 

#5. Film la Patria: Cartea Junglei

Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle! Va reuși micul Mowgli să-și regăsească părinții? Orarul filmului îl vedeți pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente