Valar Morghulis: Top 10 personaje care au șanse mari să moară în episodul 2 din sezonul VI

ramsay
Foto: Photo Credit: www.dailydot.com

În perioada 20 aprilie – 19 iunie 2016, site-ul de știri pentru tineri #diez, împreună cu foodhouse.md, organizează un concurs pentru fanii serialului în aceeași atmosferă ca și în serial.

De la lansarea concursului aproape 1.000 de fani ai serialului Game of Thrones au selectat personajele despre care cred că vor muri în noul sezon.

În episodul 1 din noul sezon au murit 3 personaje. Un fan i-a ghicit pe toți 3, 8 participanți au ghicit 2 personaje, și 97 fani au ghicit cel puțin unul. Clasamentul îl vedeți aici: Score Board Valar Morghulis

Pentru a vă intriga și mai mult, am decis să facem un top 10 al personajelor care sunt cele mai votate de către cititorii #diez, săptămânal, pentru a vedea trendurile.

Și iată cine sunt preferații din săptămâna numărul II (voturile s-au luat în considerare doar pentru ultimele 7 zile):

#1. Alliser Thorne – 218 voturi

Photo Credit: winteriscoming.net
Fanii serialului deja pentru a doua săptămână presupun că Alliser Thorne va muri numaidecât în acest sezon.

Noi credem că autorul cărților, George Martin, nu are personaje bune și rele, pozitive și negative.

Sir Alliser Thorne toată viața sa a petrecut-o în Castelul Negru, luptându-se cu popoarele sălbatice de dincolo de zid, exact cum făceau și alți frați ai Rondului de Noapte sute de ani.

Iar după un raid masiv a lui Mance Rayder, nu poate concepe ca Jon Snow să le permită popoarelor sălbatice să treacă atât de simplu zidul.

Acțiunea lui Alliser Thorne este foarte firească și este acceptată deja de majoritatea fraților ai Rondului de Noapte.

Cine este trădător? Jon Snow care a încălcat normele și principiile seculare sau Alliser Thorne care l-a omorât pe Comandantul Rondului de Noapte?

#2. Jorah Mormont – 183 voturi

Photo Credit: www.ibtimes.co.uk
Photo Credit: www.ibtimes.co.uk

Acesta se clasează cu o poziție în sus și cel mai probabil pentru faptul că fanii și-au adus aminte că acesta este bolnav și este foarte aproape de a se transforma într-un om de piatră.

#3. Ramsay Bolton – 178 voturi

Photo Credit: www.dailydot.com
Photo Credit: www.dailydot.com

Un personaj crud, însă care a pierdut pe Sansa, pe Putoarea (Theon Greyjoy) și pare să piardă și încrederea tatălui său, care speră în nașterea unui moștenitor legal, chiar dacă Ramsey a obținut recunoșterea regală ca fiu legal.

#4. Lancel Lannister – 166 voturi

Photo Credit: www.makinggameofthrones.com
Photo Credit: www.makinggameofthrones.com

Vărul Reginei Cercei și a lui Jamie Lannister. Se pare că fanii cred că acesta va fi efectul răzbunării Reginei Cercei pentru trădarea sa.

#5. High Sparrow – 163 de voturi

Photo Credit: www.fanpop.com
Photo Credit: www.fanpop.com

Foarte aproape de ucenicul său, Lancel Lannister. Sezonul 6 va fi o luptă crâncenă între religioșii fanatici și Cercei. Însă noi știm din primul sezon (cu Ned Stark) cu câtă iscusință ea luptă.

#6. Melisandre – 128 voturi

Photo Credit: fansided.com
Photo Credit: fansided.com

Această urcă deodată 2 poziții față de săptămâna trecută și nu este de mirare după dezvăluirea șocantă a vârstei reale a acesteia.

#7. Ellaria Sand – 118 voturi

Photo Credit: winteriscoming.net
Photo Credit: winteriscoming.net

Aceasta s-a răzbunat acum din plin pentru moartea lui Oberyn Martell, omorând-o pe Myrcella Lannister, Doran Martell și pe fiul lui, Trystane.

Poate răzbunarea reginei Cercei o va ajunge și pe Ellaria?

#8. Roose Bolton – 100 voturi

Photo Credit: www.reddit.com
Photo Credit: www.reddit.com

Dacă Walda Boldon va naște un fiu, atunci nu ar fi de mirare ca Ramsey își va omorî toată familia pentru a fi moștenitor unic al familie Bolton.

#9. Balon Greyjoy – 93 voturi

Photo Credit: www.christiantoday.com
Photo Credit: www.christiantoday.com

Însă nu au fost prezentate cadre din Insulele de Fier, însă mulți cred că Balon Greyjoy va muri în acest sezon și aceasta, probabil, ei o leagă cu apariția fratelui său, Euron Greyjoy.

#10. Walder Frey

Photo Credit: winteriscoming.net
Photo Credit: winteriscoming.net
Bătrânul specialist în organizarea nunților și cumetriilor. Nu a apărut de 2 sezoane, însă alegerea lui de către fani, poate fi interpretată ca ură pentru tradarea familiei Stark și Tally.

Despre concursul Valar Morghulis

Am creat o listă de 85 de personaje vii, iar participanții la concurs sunt invitați să selecteze nu eroii care vor ei să moară, ci pe cei care consideră ei că vor muri pe parcursul sezonului 6.

Fiece utilizator va alege 10 personaje care crede că au cele mai mari șanse să moară. Selectarea personajelor va fi până pe 19 iunie 2016 ora 21.00. Persoana care ghicește cele mai multe personaje care mor oficial va câștiga un voucher Foodhouse.md în valoare de 1.000 de lei.

Mai multe detalii vedeți în regulamentul concursului.

Deseori mor cei care ne plac mult, așa cum a fost cu Ned Stark, Robb și Catelyn Stark, Ygritte, Oberyn Martell sau Jon Snow.

Este mult probabil că acest concurs va crea o disonanță cognitivă participanților, care pe de o parte nu vor dori să moară anumiți eroi, dar pe de altă parte se vor bucura de moartea lor, ce le va oferi șanse pentru câștig.

După ce vă autentificați prin Facebook, puteți alege personajele aici: Valar Morghulis 2016.

În sezonul 5 (difuzat în 2015) au murit cel puțin 15 eroi importanți. Sezonul 6 se presupune că va fi plin de decesuri, deoarece tema lui va fi răzbunarea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente