Recomandări de evenimente pentru Ziua de Paște, 1 mai

bunny
Foto: sachadeklerkphotography.co.uk

Vă dorim sărbători fericite, și chiar dacă nu alegeți un eveniment din cele de mai jos, vă dorim să petreceți timp calitativ alături de cei dragi.

#1. Sărbătoara Învierii la Biserica Buna Vestire

Hristos a Înviat

„Biserica Buna Vestire, vă invită să sărbătorim împreună bucuria învierii Domnului Isus Hristos! Vom avea un program de sărbătoare, vom lăuda pe Dumnezeu cu cântări despre înviere, vom mulțumi Domnului pentru Domnul Isus pe care l-a jertfit ca noi să fim iertați și salvați, ne vom bucura de programul copiilor și vom fi zidiți prin mesajul care se va predica” spun organizatorii. Cu începere de la ora 10:00, la Biserica Buna Vestire, detalii în eveniment.

#2. Graffiti MayDay

Graffiti Day

„Pe data de 1 Mai. Facem Ziua de Graffiti. Ne adunăm mai mulți și facem un Jam frumos!” spune evenimentul. Acesta va începe la ora 14:00. Detalii pe Facebook.

#3. Film la AutoCinema

AutoCinema

01.05, 21:00  Безумная свадьба, detalii pe iTicket.

#4. Taina Creației în Culorile Curcubeului

Muzeu.md

Centrul Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial și Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, organizează în incinta Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, Expoziţia cu genericul „Taina creaţiei în culorile Curcubeului”, cu prilejul a 25 de ani de activitate a Clubului de creaţie „Curcubeu”. În cadrul acestei expoziţii aniversare veţi avea ocazia să admiraţi feţe de masă, prosoape, milieuri, icoane, tablouri, executate în diferite tehnici de croșetare – lasetă, hardangher, tricotare, broderie artistică, etc., care sunt de o valoare artistică incontestabilă.

Clubul „Curcubeu” a fost înfiinţat în anul 1991 de un grup de femei de diferite profesii, pe care le-a unit pasiunea pentru arta lucrului manual. Conducătorul acestui club este meşterul popular Ludmila Berezin, care ţine la fiecare membru al clubului şi preţuieşte orice lucrare. În această perioadă membrii Clubului au participat la numeroase expoziții naționale și internaționale, fiind apreciați cu premii și diplome. Ședințele clubului au loc în fiecare duminică la ora 11:00,în incinta muzeului. Meșterițele sunt binedispuse de a împărtăși gratis cunoștințele acumulate pe parcursul a unui sfert de secol de activitate al Clubului. Detalii pe fest.md

#5. Filmul Insomnia la Cinema Patria

Un cuplu de tineri, care a pierdut un fiu, primeşte o a doua șansă pentru o viață fericită, când au aoptat un copil orfan pe numele Cody. Dintr-un motiv necunoscut, copilului îi este foarte frică de a adormi noaptea, dar în curând se dovedește că în timp ce el doarme, visele sale devin reale. Detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente