Evenimente frumoase la care să mergeți vineri, 29 aprilie

7TBMSCADG1

Dacă deja nu ați plecat pe la țară și mai sunteți în oraș, vinerea asta promite a fi la fel de interesantă ca oricare alta. Ia-ți prietenii și petrece frumos la cele mai interesante evenimente din această zi.

#1. Ziua Mondială a Dansului

Dansul este libertate, este o metodă de a comunica, iar pentru unele persoane sau culturi un limbaj secret propriu. Prin dans putem învăța cum să ne exprimăm și să ne încărcăm sufletul cu libertate. Dansul reprezintă echilibru, ritm și nebunie, fiind disponibil pentru fiecare. Alătură-te celebrării Zilei Internaționale a dansului, zi celebrată în toată lumea, fiind pentru prima oară sărbătorită și în Republica Moldova, anul acesta. Sunteți așteptați vineri, 29 aprilie, în Gradina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt la diferite lecții de dansuri gratuite, unde vor fi explicate mai multe stiluri. Vino și distrează-te în acel stil care este cel mai apropiat de inima ta. Sunteți invitați la 10:30 în parc lângă havuz. Totul este absolut gratuit. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#2. Eveniment aniversar Detox Delivery – invitat special JOE CROSS

De un an oamenii din Moldova au devenit mai sănătoși, mai energici și cu o dorință sporită de a face o schimbare în modul de alimentație. Vino la Evenimentul Aniversar Detox Delivery, vineri, 29 Aprilie la Centrul de conferințe Radisson Blu, unde alături de Corina Dascălu (Fondatoarea Programelor Detox Delivery), Joe Cross (Autor Bestseller THE JUICE DIET și protagonistul FAT SICK AND NEARLY DEAD (1 și 2) ) și Tania Bordianu (Fondatoarea REȚETE CU TANIA) veți petrece 4 ore productive, educative, pline de surprize delicioase și nu doar. Detalii aflați aici.

 

#3. Pedalăm împreună! #MasaCritică Chișinău

Ideea e să pedalăm voios împreună, ca să arătăm că suntem mulți/multe și că vrem infrastructură adecvată pedalării sigure și mai multă responsabilitate de la autorități/participanții în trafic. De asta ne adunăm în ultima vineri a lunii, pe la 17:45 seara ca să începem plimbarea la ȘASE. Astfel ne-am putea plimba împreună cel puțin o oră sau până se întunecă, să se vadă că facem parte din trafic și vrem respect! Nu avem organizatori oficiali și nici reguli, e bine să fiți echipați potrivit și prietenoși cu ceilalți participanți la acțiune, e important să respectăm regulile de circulație rutieră și, mai ales, pietonii. Detalii vedeți pe Facebook.

 

#4. Un ceai ș-un film: Horror Night la Korovva

În Vinerea Sacră, 29 aprilie, cei de la Korovva au hotărât să lase deoparte filmele cu îndrăgeli, sentimente profunde, precizări documentate, vise împlinite și motivări penibile. Iată de ce, vă invită să petreceți o seară plină de horror. Aici va rula în mod obligatoriu: The Babadook, The Shining, Kill List, Oculus. Vedeți aici mai multe detalii.

 

#5. Tălăburcă Party

Sergiu Nichifor te așteaptă frumușel la Spălătorie, începând cu ora 22:00 la Tălăburcă party. Ce va fi aici? Multă lume bună, multe shot-uri colorate, multă forfoteală și zghihuială! Intrare liberă, dar pomana obligatorie – 20 de lei. Vezi detalii pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente