(foto, video) Bemol a premiat câștigătorii concursurilor de parodii #ÎmiPlaceAtmosfera

DSC_5136

Autorii celor mai populare și amuzante parodii create pe baza spotului „Îmi place atmosfera” au fost premiați vineri, 22 aprilie, în cadrul deschiderii oficiale a primului local E’la Cafe din incinta stațiilor de alimentare Bemol. La eveniment au participat vedete ale showbiz-ului autohton, reprezentanți ai companiei dar și multă lume bună.

În acest sens, cei care au realizat cele mai reușite parodii la deja faimosul spot publicitar sunt vloggerii Emilian Crețu, „Rebeata Medvejata” și tinerii de la Comedy Zebra Show care au câștigat câte 200 de euro, 300 de euro și, respectiv, 500 de euro. „Am implicat-o pe Geta pentru că este mai aproape de această temă, de această parodie, și am vrut să fie umor, sarcasm. Mai ales, pentru că cei de la Bemol au întors foarte deștept campania de promovare. Chiar bravo și zic asta nu pentru că mi-au dat 200 de euro. Atmasfera place. Deja am văzut-o pe tipa într-un alt spot și am zis că nu e aceeași. Nu mai faceți că nu mai merge. Deja atmasfera e aici, la Bemol”, a declarat Emilian Crețu.

 

DSC_5158

 

Am decis să participăm în ultimul moment la concurs. Chiar a doua zi dimineața am și filmat parodia la spotul deja vestit în toată țara. Cred că trebuie să apară mult mai des așa fel de reclame, deoarece sunt extrem de amuzante”, a specificat Valentin, vlogger „Rebeata Medvejata”.

Fiecare spot are parcă același scenariu, nu este interesant. Când privești astfel de publicități, de genul companiei Bemol, e foarte fain. Nu se trec cu vederea”, a adăugat Ion.

Cred că e pentru prima dată când avem parte de o astfel de reclamă hazlie. Le-au reușit totuși celor de la Bemol să-și facă PR, iar la concursul propriu-zis s-au înscris foarte multe persoane”, a conchis Artur, membru „Rebeata Medvejata”.

 

13078294_535906296612719_264714896_o

 

Parodia tinerilor de la Comedy Zebra Show a fost cea mai apreciată de internauți, motiv pentru care au intrat în posesia premiului mare de 500 de euro. „Nu am crezut că un astfel de spot funny va avea un așa impact în Moldova, că va fi perceput astfel. De asta și am decis să luăm căruța, să mergem la stația de alimentare Bemol din satul Ciorescu și să arătăm unei țări întregi unde, de fapt, se utilizează polița de asigurare”, au menționat, ironic, membrii Comedy.

Premiați au fost și tinerii care, în urma concursului lansat ieri pe pagina de Facebook a companiei Bemol, au câștigat 20 de litri de combustibil, 30 de litri și, respectiv, 50 de litri. „Am fost plăcut surprinși de ingeniozitea și fantezia cu care au abordat spotul ˝Îmi place atmosfera˝ toți participanții concursului. Publicul i-a ales pe cei mai buni și amuzanți. Ne bucurăm că avem ocazia să le premiem creativitatea și îi îndemnăm pe toți să participe la următoarele activități organizate de Bemol. Rămâneți aproape și veți avea parte de multe surprize!”, a declarat directorul Bemol Retail – Iolanta Mura.

Iată parodiile câștigătoare

Rebeata Medvejata

Zebra Show

Emilian Crețu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente