Tineri și Inteligenți – comunitatea care te învață lucruri care nu se predau la școală

ti3
Foto: Tineri și Inteligenți

Tineri și Inteligenți este o comunitate a tinerilor care caută curiozități și lucruri interesante din întreaga lume.

Școala ne învață multe, de exemplu: ecuații de gradul 2, legea lui Joule, Turbo Pascal, rezolvarea problemelor la tema „Glucoza și Glicogenul” și lista poate continua.

Vi s-a întâmplat vreodată să aflați la școală că în Evul Mediu berea era mai întrebuințată decât apa din motiv că se credea a fi mai sigură din punct de vedere steril?

 

Tineri și Inteligenți
Tineri și Inteligenți

Vi s-a întâmplat, în general, să aflați lucruri care să vă cultive, să aflați lucruri pe care să le spuneți altora, iar ei să rămână plăcut surprinși?

„Eu, de exemplu, nu prea am avut ocazia, poate că au fost momente, însă rar se-ntâmplă când vreun profesor ne zicea niște chestii care într-adevăr captivează.

 

Tineri și Inteligenți

Proiectul TINERI ȘI INTELIGENȚI oferă ceea ce nu oferă școala – informație captivantă, adică informație care nu te face să adormi (așa cum faci deobicei la ore sau la perechi).

Noi suntem o echipă ce-și petrece serile căutând și analizând informații pe care să vi le oferim gratuit, iar unicul lucru pe care-l cerem în schimb este să ne susțineți pagina cu un like and share (pentru ca aceasta să aibă o audiență mai mare).

În fiecare dimineață, la ora 7, apare o postare cu #dailyevent, ceea ce presupune un eveniment istoric / nașterea sau decesul unei personalități (din muzică, pictură, beletristică, etc) / sărbătoare. De exemplu, ieri a fost 10 aprilie și anume în această zi Titanic-ul a pornit în prima și ultima sa călătorie.” spun creatorii comunității Tineri și Inteligenți.

Începând cu orele 12:00 și până la 22:00, o dată în oră apar postări cu diferite curiozități, mai jos aveți câteva exemple:

 

Tineri și Inteligenți
Tineri și Inteligenți
Tineri și Inteligenți
Tineri și Inteligenți
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente