Studenții pot participa la o conferință internațională la Vilnius

vilnius-transfer
Foto: PC: holyyearofmercy.com

Studenții pot participa la o conferință internațională studențească ce va avea loc la Vilnius în perioada 6 – 8 mai 2016. Tema conferinței este criza europeană caracterizată de problema refugiaților, conflictele locale și atacurile teroriste. 

Oportunitatea este adresată studenților care sunt interesați de impactul crizelor europene și felul în care acestea fac anumite zone europene să fie tot mai nesigure. Pe parcursul conferinței, tinerii vor analiza din punct de vedere istoric, cultural, politic, economic și social evenimentele produse recent.

Conferința va consta din discuții, prelegeri, prezentări de recenzii și cercetări studențești.

Temele seminarului pot fi accesate aici.

Selectarea participanților se face în baza proiectelor prezentate. Fiecare participant trebuie să prezinte o cercetare proprie cu referire la tematica generală a conferinței. Activitățile se vor desfășura în limbile: engleză, rusă, belarusă. Pentru a te înregistra, completează formularul de participare.

Costuri

Participarea la conferință este gratuită. Cazarea este, de asemenea, asigurată de către organizatori. Participanții vor fi responsabili de cheltuielile de călătorie.

Termenul limită este 15 martie 2016.

Detalii despre acest eveniment aflați pe site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente