(foto) În Chișinău va apărea un nou centru comercial și de birouri. Unde și când va fi deschis

fd31c282b637d70f707a3592a69f0c59

Compania Zorile construiește un mall cu o suprafață de câteva mii de metri pătrați. Acesta urmează să fie dat în exploatare la finele anului curent, cu denumirea de ZITY MALL, scrie Agora.md.

Pe lângă spațiile comerciale, care de altfel deja se dau în chirie, clădirea va cuprinde mai multe restaurante cu diverse bucătării. Potrivit proiectului, aici se va regăsi cel mai mare „food court” cu o suprafață de circa 3.400 de metri pătrați și o terasă în aer liber întinsă pe circa 1.100 de metri pătrați.

ZITY MALL este construit în imediata apropiere a ZTOWER High-Tech Park & Business Center, ambele având aceeași adresă juridică – Calea Ieșilor 8.

Z Tower este un proiect mixt moldo-american, dat în exploatare în octombrie 2014. Z Tower este gestionat de către Business Unit Real Estate Zorile, o diviziune a complexului Zorile, ce se ocupă de investiții imobiliare și de gestionarea activelor, cu un portofoliu de peste 30.000 de metri pătrați de proprietăți comerciale. Unitatea este specializată în transformarea proprietăților aflate în dificultate și cu un potențial neexploatat în proiecte imobiliare de succes, aducătoare de profit.

Centrul comercial ZITY MALL urmează să fie inaugurat în decembrie curent.

 

IMG_20160306_083156
Photo Credit: Agora.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente