Cazul doctorului care și-a făcut selfie în sala de naștere, mediatizat în presa inernațională

1-620×349
Foto: Photo Credit: realitatea.md

Revista britanică Daily Mail a mediatizat cazul medicului din Florești care și-a făcut câteva selfie-uri în timpul unei operații de cezariană, ulterior postând fotografiile pe Facebook. Jurnaliștii străini au scris că „un medic și-a luat o pauză în timp ce primea o naștere, reușind să-și facă un selfie, pe fundalul căruia era pacienta dezbrăcată”.

După prezentarea articolului, unde a fost citată și postarea doctorului Sergiu Sochircă, dar și decizia Ministerului Sănătății, cititorii Daily Mail s-au arătat indignați de întâmplare. „Un alt exemplu strălucit al medicinii sociale”, „De ce femeia este dezbrăcată? A naște un copil nu implică să stai dezbrăcată pe pat”, „Câtă îndrăzneală. Doctorul ar trebui să fie pedepsit”, au scris cititorii revistei.

 

Photo Credit: captură foto Daily Mail
Photo Credit: captură foto Daily Mail

Amintim că Sergiu Sochircă, pe data de 26 februarie curent, a publicat pe pagina sa de Facebook două fotografii: una cu o femeie în timp ce năștea, iar alta cu bebelușul. Câteva zile mai târziu, Ministerul Sănătății a cerut sancționarea imediată a medicului conform legislației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente