Renato Usatîi: „Vlad Plahotniuc va mai face o tentativă de a ajunge prim-ministru”

renato_usatii_120614_3
Foto: Renato Usatîi PC: Allmoldova.com

Liderul Partidului politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, susţine că prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, va mai face o tentativă de a ajunge la şefia Guvernului. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N 4”, transmite IPN.

„Cel mai degrabă acest lucru se va întâmpla la începutul lunii august, când majoritatea sunt plecaţi în vacanţă. Vor găsi o modalitate de a demite Guvernul Filip, după care noul preşedinte al ţării va desemna candidatura lui Plahotniuc, iar majoritatea parlamentară îl va vota”, a precizat politicianul.

Usatîi spune că deja este cunoscut numele viitorului preşedinte, care este omul lui Plahotniuc: „Este vorba despre Alexandru Tănase, preşedintele Curţii Constituţionale. Am informaţii din surse sigure”.

Usatîi a avertizat că în ziua când va fi ales preşedintele ţării, la Parlament va fi organizată o acţiune de protest de amploare. „Vom vedea cu ce flori vom veni, poate cu lalele. Nu numaidecât cu crizanteme, dar vom bloca alegerea şefului statului. Va fi o acţiune paşnică, nu ne dorim violenţă, dar arunci când guvernarea nu ţine cont de doleanţele poporului, atunci cetăţenii au dreptul la revoltă”, a declarat Usatîi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente