(grafic) Moldoveanul vorbește în fiecare lună la telefonul mobil în medie câte 3 ore și 46 de minute

mobile-in-hand-620×349

În decursul anului 2015, traficul mediu lunar per utilizator de telefonie mobilă a crescut, faţă de anul 2014, cu circa 7% şi a alcătuit 226 de minute sau trei ore şi 46 de minute, iar volumul total al traficului de voce în reţelele de telefonie mobilă a sporit cu 3,7% şi a depăşit cifra de 6 mld. 315,7 mil. de minute, arată datele statistice despre evoluţia pieţei de telefonie mobilă în anul trecut, publicate astăzi de Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) pe pagina sa web oficială.

Potrivit acelorași date, cel mai mult au vorbit la telefonul mobil – în medie câte 274 de minute în lună – clienţii companiei Orange Moldova. Utilizatorii deserviţi de Moldcell au vorbit lunar în medie 170 de minute, iar cei deserviţi de Moldtelecom (Unite) – 114 minute.

Totodată, numărul total al mesajelor SMS expediate de utilizatori prin rețelele de comunicații mobile a însumat 983,6 mil., ceea ce înseamnă că un utilizator a expediat lunar în medie 22 de mesaje SMS.

Mai multe detalii vedeți în graficul de mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente