Găsește-ți jobul la „Zilele Carierei” la ASEM

targ

În perioada 29 februarie – 1 martie 2016, Centrul de Ghidare în Carieră, Senatul Studențesc al ASEM și Comunitatea Tinerilor Ambițioși organizează evenimentul „Zilele carierei”. Evenimentul are drept obiectiv general crearea mediului necesar stimulării gradului de inserție pe piața muncii a absolvenților ASEM, dar și ai altor instituții.

Pentru a atinge obiectivul urmărit, evenimentul va cuprinde:

  • un târg de job-uri pentru studenții și absolvenții ASEM;
  • un atelier de lucru care va uni în discuții angajatorii, studenții și corpul didactic ASEM;
  • trei training-uri menite să faciliteze procesul de angajare a tinerilor specialiști.

Activitățile prevăzute în cadrul evenimentului vor contribui la creșterea gradului de inserție a absolvenților pe piața muncii atât prin asigurarea transparenței informaționale cu referire la locurile de muncă vacante și cerințele angajatorilor față de tinerii specialiști, cât și prin consilierea studenților și absolvenților. Training-urile prevăzute în cadrul evenimentului sunt orientate spre formarea abilităților de planificare adecvată a carierei și dezvoltarea competențelor de armonizare a obiectivelor personale ale studenților cu exigențele angajatorilor.

În rezultatul activităților organizate atât pe parcursul evenimentului, cât și în perioadele de până la și după eveniment, angajatorii vor avea posibilitatea să recruteze dintre cei mai buni absolvenți ai instituțiilor din țară, promoția 2016, iar absolvenții și studenții să-și găsească job-urile conform așteptărilor și competențelor posedate.

Prin organizarea evenimentului, ASEM, alături de partenerii proiectului, intenționează crearea unui mecanism eficient de valorificare în țară a potențialului uman al tinerei generații, grație consolidării parteneriatelor universitate – agent economic.

Accesează aici formularul de înregistrare pentru  studenți/absolvenți și aici – formularul de participare pentru  companii.

Vedeți în continuare programul evenimentului:

Agenda-evenimentului

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a deveni partener al acestui proiect puteți lua legătura cu organizatorii: Tatiana Bucos +373 79 702 841 și Nistor Lazar +373 69 330 054.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente