(foto) In my hand – proiectul unei tinere care colecționează momente în loc de selfie-uri

sinchevici2

Maia Sinchevici este o tânără îndrăgostită de frumos și care face ceea ce simte. Nu-i plac selfie-urile, în schimb adoră florile, iar acestea au motivat-o să facă o colecție de momente speciale cu ajutorul mâinii sale cu brățări.

„Mie îmi plac brățările și le consider un accesoriu care mă caracterizează. Nu iubesc să fac selfie și ideea cu mâna e un fel de înlocuitor de selfie. Fiecare din pozele acestea au fost făcute la un moment și fiecare are un comentariu pentru acel moment. Și atunci când trăiesc un moment frumos, întind mâna și fac parte din el și posibil că aduc și eu un adaos de frumos. Adunate într-un album, ele creează un wow – Arta unei mâini”, spune Maia Sinchevici pentru echipa #diez.

 

sinchevici1 sinchevici2 sinchevici3 sinchevici4 sinchevici5 sinchevici6 sinchevici7 sinchevici8 sinchevici9 sinchevici10 sinchevici11 sinchevici12 sinchevici13 sinchevici14 sinchevici15 sinchevici16 sinchevici17 sinchevici18 sinchevici19 sinchevici20 sinchevici21 sinchevici22 sinchevici23 sinchevici24 sinchevici25 sinchevici26 sinchevici27 sinchevici28 sinchevici29

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente