Primăvara aceasta poți participa la un seminar internațional la Viena

palacio_de_belvedere_en_viena_7605_966x

Tinerii care au între 18 și 30 de ani, cetățeni ai unuia din statele membre ale Consiliului Europei, se pot înregistra pentru a participa la un seminar la Viena ce vizează criza refugiaților.

Seminarul se va petrece în perioada 20-24 aprilie la Viena, Austria. Tematica seminarului va fi criza refugiaților. Discuțiile vor avea loc prin metode interactive cu implicarea experților în domeniu. Conferința este parte a proiectului European Y.O.U.T.H. – Youth for Openness, Unity, Tolerance and Human rights for all și are drept scop combaterea valului curent de intoleranță și a fobiei de migranți, încercând să tragă un semnal de alarmă tinerilor europeni asupra acestor probleme.

Cine poate participa?

Tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, cetățeni ai unei țări, membre a Consiliului Europei (Republica Moldova este membră din anul 1995).

Costuri

Taxa de participare este de 100 de euro și include cazarea și alimentația. Cu toate acestea, opt burse a câte 70 de euro fiecare vor fi acordate participanților în baza motivației acestora. Călătoria internațională va fi acoperită în proporție de 70 %.

Pentru a te înregistra, completează formularul de participare până la 14 martie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente