(foto) Romantism și intimitate la Vatra: Cum să-ți petreci nunta în aer liber

vatra5
Foto: Vatra

Conceptul de nuntă în aer liber la VATRA reprezintă unul din cele mai spectaculoase momente, căutând să iasă din tiparele nunților standarde. Platforma de la Vatra este special amenajată pe o suprafață de 10 ha și răspunde la toate așteptările viitorilor miri.

Restaurantul Regal și Terasa din aer liber mizează pe nota elegantă și distinsă, contopite cu frumusețea naturii. Foișoarele din sălcii, eleganța și sofisticarea faldurilor bogate, covorul roșu, scena mare fiind astfel elementele suficiente pentru crearea unei atmosfere romantice. Pe lângă acestea, lumina sfeșnicelor înalte poate crea o imagine caldă și intimă unei petreceri chiar și cu un număr mare de invitați.

Exclusiv la Vatra toți invitații pot fi plăcut surprinși prin organizarea mai multor distracții, încercând senzații tari pe prima tiroliană din Moldova, tirul cu arcul, dar și alte activități distractive. Echipa de organizatori Vatra nu uită nici de micii invitați, amenajându-le un adevărat Orășel al Copiilor cu tobogane gonflabile, batute, leagăne și multe alte surprize.

Ambianța din jurul orășelului de corturi „Camping City” – pădurea, luminile, felinarelor medievale, rugul și liniștea din jur conferă nunții o splendoare de nedescris, chiar o notă aristocrată, pe toată durata serii.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de loc, vă stăm la dispoziție pentru organizarea unui eveniment fără cusur. Experiența organizării celor mai frumoase evenimente de amploare poate susține profesionalismul realizării unei nunți impecabile, în diferite peisaje naturale, fie pe o pajiște înflorită, fie la umbra unui foișor.

Informații și rezervări: 068645445

 

PC: VATRA
PC: VATRA
PC: VATRA
PC: VATRA
PC: VATRA
PC: VATRA
PC: VATRA
PC: VATRA
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente