Recomandări de evenimente însorite pentru marți, 23 februarie

couple-cover-image-holding-hands
Foto: PC: autostraddle.com

O nouă săptămână își ia avânt, motiv pentru care trebuie să avem grijă să nu ratăm niciun eveniment interesant în oraș. Venim și noi cu o mână de ajutor prin intermediul a câtorva recomandări.

#1. Pe ringul vieţii fără măşti cu Octavian ŢÎCU – Dragobete

event4

Protagonistul Clubului de elite „Impresii din viață și cărți” de marți este un Dragobete!  Dacă vrei să-l asculți pe Octavian ŢÎCU, Cercetător-coordonator, Institutul de Istorie, Academia de Ştiinţe a Moldovei, Conferenţiar Universitar, Facultatea de Istorie şi Filosofie, Universitatea de Stat din Moldova, ești invitat începând cu ora 14:00 la Biblioteca Hașdeu. Detalii despre eveniment vedeți și pe Facebook.

#2. Game on

event1

Începând cu ora 15:00 la American Resource Center îți poți aduna prietenii cu care veți juca o mulțime de jocuri de societate. Pe lângă faptul că vă veți simți bine, ca de fiecare dată aveți oportunitatea să practicați engleza. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#3. Stereotipurile gândirii – discuția cu sine

event2

NEXT HTB Leaders te invita la evenimentul care îți oferă posibilitatea de-a fi înconjurat de un contingent de oameni care știu ce înseamna echilibrul în viață. Află cum dialogul tău interior îți poate crea blocaje spre o viață de succes. Afla cum stereotipurile personale sunt acelea care îți formează:
– Imaginea de sine
– Parerea despre oameni
– Propriul succes sau insucces
Evenimentul începe la 18:00 la Orange Monin Wi-Fi Cafe. Poți vedea detalii și pe Facebook.

#4. O Melodie Pentru Europa 2016 Semifinala I

evnt3

La Moldova 1 are loc transmisiunea concursului televizat. Găsești pe #diez și ordinea în care artiștii vor evolua.

#5. Film la Patria: Zoolander II

event5

Filmul, în regia lui Ben Stillereste o reflecție a unei lumi ciudate plină cu blogging, vlogging, și modă anti-fashion. Protagoniștii sunt recrutați să ajute la oprirea unui plan calculat și mortal care, dacă nu e oprit, ar distruge pentru totdeauna speranțele ca moda să revină la statutul său glorios și venerat. Numai Derek și Hansel au puterea de a salva moda. Află aici orarul difuzării filmului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente