(video) „wINe LOVE” îi inspiră pe tinerii „Wine Friendly” Ion Luca, Ileana Puică și Iliușa

WFR 3 (1)
Foto: „wINe LOVE” îi inspiră pe tinerii „Wine Friendly”

Iubirea, prietenii și vinul bun i-au inspirat să-și transforme visurile în viziune, iar primul pas spre succes le-a fost presărat cu nebunie, energii mistuitoare și compromisuri. Sunt tineri, sunt îndrăgostiți și sunt Wine Friendly.

Cea de-a II-a ediție a programului anual „Wine Friendly” – însemn al calității serviciului de vinuri în restaurante, se desfășoară în luna iubirii și are genericul „wINe LOVE”. Campania inițiată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, își propune să continue familiarizarea publicului larg cu noțiunea „Wine Friendly”, încurajând consumul conștient al vinului de calitate în rândul tinerilor.

Continuăm seria de materiale video cu tineri de succes ce adoră vinurile autohtone: vinificatori, artiști, restauratori, oameni de afaceri, bloggeri recunoscuți și lideri de opinie – ei definesc noțiunea de dragoste și vin de calitate, continuând manifestul „Dare to be Wine Friendly!”.

Al treilea video din cadrul campaniei „wINe LOVE” vi-i prezintă, altfel decât i-ați putea cunoaște, pe Ion Luca, fondator „Carpe Diem”, Ileana Puică, PR manager „Mezzo”, și Iliușa Plămădeală, videoblogger.

 

Ion Luca, fondator „Carpe Diem”: „Dragostea înseamnă, în primul rând, compromisuri – în orice activitate, în orice aspect, pentru că dragostea necesită înțelegere la 100%. Vinul este trendy, vinul este sexy undeva, de aceea am vrut și prin ambalaj să arăt consumatorului tânăr că, uite, asta este băutura ta. Sunt tânăr și Wine Friendly”.

Ileana Puică, PR manager „Mezzo”: „Pentru mine dragostea este și raiul și iadul, cred. Dragostea este un sentiment, o senzație, o vibrație, o energie, care te mistuie și uneori te face să uiți de acel common sense. Un pahar de vin merge la un pahar de vorbă, așa e în cazul meu. Vinul poate fi o poveste întreagă, pentru că, până a ajunge în pahar, e o lungă istorie. Sunt îndrăgostită de vinurile noastre autohtone și sunt Wine Friendly”.

Iliușa, videoblogger: „Dragostea?! Dragostea, dragostea, dragostea. Dragostea cred că este o obsesie pentru mine. Dragostea, de fapt, e foarte simplă. Adică tu sau iubești, sau nu iubești. Nu există nimic intermediar. Vinul pentru mine e fun, e de fiecare dată veselie, prieteni, statul până dimineața, cu multe discuții interesante, din care ulterior se pot naște chestii frumoase. Eu sunt Wine Friendly!”.

În perioada campaniei și tu ai oportunitatea unică de a participa la masterclass-uri organizate în localurile „Wine Friendly”, unde vei fi inițiat în arta degustării vinului de calitate de către experți.  Mai ai șansa să prinzi un loc la ultimele masterclass-uri, rezervă-ți un loc acum! 

Dare to be „Wine Friendly”! (Îndrăznește să fii Amic al Vinului!) Urmărește-ne pe pagina de Facebook „Wine of Moldova”, pentru a urmări orarul evenimentelor, lista localurilor Wine Friendly, dar și pentru a deprinde cultura consumului vinului de calitate!

Despre programul „Wine Friendly”

WF-WinE-LOVE (1)

Distincția „Wine Friendly” este oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului și partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, celor mai bune restaurante din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. Procesul de acreditare a localurilor se desfășoară în conformitate cu standardele de calitate în domeniul serviciului de vinuri, sub egida Asociației Europene a Somelierilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente