„Do it for bunica” – votează și trimite o echipă de elevi din Orhei la competiția internațională Diamond Challenge

bunica
Foto: PC: Facebook/Do it for bunica

Juriul competiției internaționale Diamond Challenge din SUA a decis ca în top 10 echipe din categoria Social Venture să intre și o echipă din R. Moldova – Do it for Bunica. Până la data de 24 februarie, aceste 10 echipe pot fi votate pe site-ul oficial al competiției, iar trei echipe care vor acumula cel mai mare număr de voturi vor fi invitate în aprilie la Delaware.

De curând, în cadrul concursului Diamond Challenge Moldova, într-o luptă aprigă a celor mai bune idei de afaceri între liceeni, a fost aleasă echipa care a câștigat premiul în valoare de 500 USD și care va reprezenta Republica Moldova la finala internațională a competiției, din cadrul Youth Entrepreneurship Summit, ce va avea loc în luna aprilie la Delaware. Este vorba despre echipa Healthy Spray, care a realizat unui produs unic, ce reprezintă o soluție cu extract de mentă sau lămâie destinată pentru curățirea tablei de scris. Citiți pe #diez mai multe detalii despre ideea proiectului.

Concursul Diamond Challenge prevede două categorii separate: Business Concept (la care va participa echipa Healthy Spray) și Social Venture (antreprenoriat social), rezultatele căruia au fost făcute publice de curând. Juriul din SUA a decis ca în top 10 echipe din această categorie să intre și o altă echipă din R.Moldova – Do it for Bunica.

Astfel, până la data de 24 februarie, aceste 10 echipe pot fi votate pe site-ul oficial al competiției, iar trei echipe care vor acumula cel mai mare număr de voturi vor fi invitate în aprilie la Delaware, la finala internațională a concursului, unde se va da marea bătălie pentru un premiu în valoare totală de 10.000 USD.

De fapt, ce reprezintă Do it for Bunica?

Do it for Bunica este o platformă web destinată migranților din R.Moldova, unde pot găsi și plăti online tineri / adolescenți localnici pentru a ajuta părinții lor în etate cu treburile gospodărești.

Dacă crezi în potențialul tinerilor din R.Moldova și în ideile lor revoluționare de afacere, votează aici pentru echipa Do it for Bunica. Vă puteți întoarce zilnic pentru a vota până pe 24 februarie.

Diamond Challenge este o competiției de business de origine americană, ce se află deja la a treia ediție în Republica Moldova. În edițiile anterioare, trei dintre echipele din R.Moldova au reușit să să clasifice în finalele internaționale, unde au reprezentat cu demnitate țara și au obținut premii bănești în sumă de peste 6.000 $.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente