Evenimente pentru cea mai norocoasă sâmbătă de 13 februarie

valentines-day-date-ideas-for-engaged-couples-blog
Foto: PC: brides.com

Suntem norocoși pentru că Dragostea ne invadează weekendul. Profită de asta și mergi la cât mai multe evenimente colorate în această sâmbătă.

#1. FASHION LookBookevent1

Dacă ești un designer începător sau, pur și simplu, o fire creativă și dorești să-ți prezinți propriile modele vestimentare într-o manieră originală și profesionistă, atunci workshop-ul FASHION LookBook este unul potrivit pentru tine. Echipa Studioului SALT Moldova te va ghida începând cu ora 10:00, prin arta fotografică de creare a Fashion Photo. Workshop-ul va avea loc într-un studio specializat din cadrul Centrului ZIPhouse (str. Studenților 9/19), dotat cu echipament profesionist: aparat foto, tripod, lumini, umbrelă și fundal. La dispoziția beneficiarilor workshop-ului vor fi 2 modele profesioniste (machiaj, coafură) pentru prezentarea ținutelor vestimentare.

Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

 

#2. PROiecte pentru TINEri vol. III

event2

Ești tânăr și dorești să-și petreci timpul liber într-un mod interesant, dar nu știi cum ai putea s-o faci? Adori să călătorești, dar nu știi cum să găsești oportunitățile potrivite ție? Ești comunicativ și vrei să legi noi prietenii, dar nu știi cum ai putea face cunoștință cu alți tineri? AEGEE-Chişinău te invită la training-ul PROiecte pentru TINE(ri), care-ți va da răspuns la întrebările de mai sus. Totodată, vei afla despre oportunitățile existente privind participarea ta la proiecte naționale și internaționale. Evenimentul are loc de la 11:00 la ASEM.

Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

#3. Cupa Socrate 2016

event3

În acest an are loc a 10-a ediție a Cupei Socrate la Ce? Unde? Când? Perioada de desfășurare: 13,14,20,21 februarie 2016. Locul: Liceul „Socrate” (str. M. Basarab, 5/2).
Participarea este gratuită. Aflați detalii de pe pagina de Facebook.

 

#4. Gestalt Terapia: Seducția în viața noastră

event4

Pe cine și cum seducem? Pentru ce seducem? Ce și cine ne ispitește în viața noastră? Este doar o parte din întrebări, răspunsul cărora le veți putea afla în cadrul acestui workshop. E un workshop destinat în special pentru cei interesați în asumarea de riscuri, care au dubii și caută răspunsuri. Atelierul are loc începând cu ora 11:00 la Tucano Coffee Brasil. Pe Facebook puteți afla mai multe detalii.

 

#5. Book Club with William Dickson: Strawberry Spring by Stephen King

event5

Dacă vrei să-ți îmbunătățești engleza conversațională vino să citești împreună cu William Dickson „Strawberry Spring”, un roman horror de Stephen King.Here. Intrarea este gratuită. Aflați mai multe informații pe pagina de Facebook.

 

#6. YARDSALE#44 „La vie en rose”

event6

Sunteți invitați cu drag la o nouă ediție YARDSALE dedicată Zilei Îndrăgostiților, care va avea loc la Atrium începând cu ora 13:00. Când iubești, vezi totul în nuanțe roz, iar pe 13 pe februarie rozul va domina YARDSALE-ul, unde împreună:
– Vom juca nunți rapide pe leagănul iubirii
– Vom căuta și cumpăra cadouri și cărți poștale, confecționate de designerii locali
– Vom face poze într-un decor floristic de excepție
– Vom servi șampanie și vom degusta checuri
– Vom vizita zonele de înfrumusețare
– Vom distra copiii în grădinița special amenajată pentru ei
– Vom participa la masterclass-uri unde vom învăța arta seducției și curtării
Taxa de acces este 40 de lei. Urmărește evenimentul pe Facebook.

 

#7. The Taste of Travel: Sweden

event7

Dacă te interesează Scandinavia sau pur și simplu vrei să te încălzești la o cană de glögg ascultând istoriile călătorilor care au văzut această țară te invităm la al doilea eveniment din seria The Taste of Travel, cu tematica Suediei, la Generator Hub de la ora 14:00. Pregătește-te să te informezi cu tot ce privește această țară și să guști niște dulciuri tradiționale! Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

 

#8. Comedia muzicală „Povestea omului”

steluta

Comedia muzicală combină frumos poezia ștrengară plină de umor a scriitorului Ion Pribeagu, cu muzica jazz și jocul actoricesc de excepție al maestrului Andrei Sochirca și al interpretei Stela Botez. Cu o abordare a problemelor societății noastre, spectacolul de revistă poartă o valoare cu caracter social și educativ ce are menirea de a unifica și sensibiliza societatea, prin promovarea autenticului din trecut și prezent. Comedia va fi jucată astăzi la 18:00 în incinta Casei Actorului din str.Pușkin 24, et. 4. Biletele pot fi procurate la intrarea în sală și online pe iTicket.md.

 

#9. Alternosfera, Chisinau, Moldova Film

event8

Formația Alternosfera revine cu un concert la Chișinău. Evenimentul va avea loc la Hala Moldova Film (șos. Hâncești 61), pe 13 februarie, începând cu ora 20.00. Fanii trupei vor avea ocazia să asculte live atât piese de pe noul album „Haosoleum”, cât și melodiile consacrate din cei 17 ani de activitate. Biletele pot fi achiziţionate online pe iticket.md sau la Erudit Club (Puşkin 52, Infoline: 067711811).

 

#10. Lilian Dobanda & Benji Live Session at Uptown Cafe

event9

Suntem în ultima lună de iarnă și trebuie să o petrecem frumos. De aceea, sâmbătă ești invitat la un concert acustic, împreună cu Lilian Dobândă și Benji, doi carismatici care vor crea atmosfera și dispoziția bună. Intrarea este de 30 lei. Concertul are loc la Uptown Cafe începând cu ora 21:30. Mai multe detalii – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente