„O secundă în fiecare zi” – aplicația care te ajută să îți creezi propriul film din cadre cotidiene

1SE
Foto: Aplicația care îți creează filmul vieții tale

Metodele de a imortaliza momente frumoase pe care le trăim sunt numeroase. Aplicația „O secundă în fiecare zi” ne îndeamnă să surprindem câte un moment video în fiecare zi, ca mai apoi să-l putem revedea oricând.

Ideea aplicației este simplă: câte o secundă de video în fiecare zi, o secundă care să reprezinte aventura zilei respective. La sfârșitul unei săptămâni/luni/ani aplicația compilează toate videourile înregistrate, într-unul mai mare, care îți face o retrospectivă frumoasă asupra a ceea ce ai făcut recent.

Aplicația este pentru cei zilele cărora se aseamănă unele cu altele și nu prea au cum să-și amintească detalii ce fac diferența, iar uneori „1 Second everyday” te poate stimula să faci măcar ceva diferit într-o anumită zi pentru o amintire deosebită.

„Lanțul video” poate fi distribuit direct pe Instagram și alte rețele sociale. În aplicație poți crea mai multe cronologii pentru alți membri din familie cu care petreci mult timp. Mai mult decât atât, aplicația va avea grijă să-ți amintească în fiecare zi că e timpul să imortalizezi o amintire.

Aplicația este disponibilă pentru iOS și Android.

 

second3

second2

1se2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente