Tendințe 2016: Care sunt cele mai noi idei de tunsori la femei

page8
Foto: Photo Credit: colaj diez.md

„O femeie care își tunde părul este pe cale să-și schimbe viața”, spunea Coco Chanel. Adevărat. Dacă v-ați plictisit de părul prea lung, despicat sau fără forma dorită, este momentul să faceți o schimbare în acest sens. Indubitabil, aceasta îți va crea o dispoziție mai bună, te va face să te simți mai frumoasă, mai apreciată și nu în ultimul rând, te va aduce în pas cu noile tendințe.

Când decidem să ne schimbăm tunsoarea, trebuie să ținem cont de ideea că fiecare dintre noi are propriul stil, astfel, trebuie să ne găsim frizura potrivită în funcție de tipul feței pe care îl avem, dar și de genul de păr, fie că este ondulat, creț, drept, des sau rar. Nu ne putem raporta întotdeauna la noile tendințe, însă putem să ne apropiem de ele sau să extragem mici detalii care ne-ar avantaja. Pentru o doză de inspirație, #diez a făcut o listă cu tunsori care se poartă în anul 2016.

În acest an sunt la modă buclele lejere, părul asimetric și mai „dezordonat”, dar și cărarea pe mijloc. Tot în 2016, trebuie să uităm de stilul ombre, bretonul drept și tunsorile rase pe o parte. Mai multe detalii însă găsiți în cele ce urmează.

#1. Bob scurt

Nu este o noutate că majoritatea tunsorilor scurte au un avantaj foarte mare pentru femei – cu ajutorul unor astfel de lookuri, femeia are posibilitatea de a arăta vizual mai tânără decât este de fapt. Optează pentru varianta până la urechi sau până la maxilar în funcție de preferințele tale. Placa pentru întins părul te ajută să oferi un aer sofisticat și desăvârșit pletelor. Pe de altă parte, în zilele când vrei să promovezi un stil nonșalant, apelează la o loțiune de volumizare pentru un look ciufulit și modern.

 

Photo Credit: colaj #diez
Photo Credit: colaj #diez
Photo Credit: trenda.ro
Photo Credit: fashion365.ro

#2. Bob filat pentru păr mediu 

Se pare că specialiștii din domeniu au decis să le ușureze la maxim viața femeilor moderne, pentru că, mai nou, la modă sunt coafurile și tunsorile de tipul mai „neordonat”. Se vor bucura de popularitate tunsorile de tip alungit și bob alungit asimetric. O frizură în scări și cascade se privește ideal pe posesoarele unor fețe rotunde, precum și ale celor cu păr neascultător și gros, deoarece sunt capabile să dea imaginii un aspect viu, ritmat și să creeze o mișcare naturală a buclelor.

 

Photo Credit: #diez.md
Photo Credit: #diez.md
Photo Credit: clickpentrufemei.ro
Photo Credit: haircutmode.com
Photo Credit: cdn.cutypaste.com
Photo Credit: #diez.md
Photo Credit: #diez.md
Photo Credit: trenda.ro

#3. Păr lung cu breton

Și pentru că multe femei se întreabă dacă se mai poartă breton în 2016, avem o veste îmbucurătoare pentru ele: bretonul rămâne o alegere bună și anul viitor, cu condiția ca restul șuvițelor lungi să capete un aspect wavy și nu drept, așa cum ne-am obișnuit până acum.

 

Photo Credit: colaj #diez.md
Photo Credit: colaj #diez.md
Photo Credit: fashion365.ro
Photo Credit: trenda.ro
Photo Credit: skinrich.info

 #4. Tunsoare asimetrică pentru păr lung

Hairstiliștii folosesc diferite tehnici pentru a construi o coafură asimetrică mai discretă sau extravagantă. Inspirația vine de la prezentările de modă, care ne oferă numeroase alternative de tunsori în scări pentru păr lung. Pentru mai mult rafinament și eleganță, optează pentru niște bucle lejere.

 

Photo Credit: colaj #diez.md
Photo Credit: colaj #diez.md
Photo Credit: trenda.ro
Photo Credit: cosmouk.cdnds.net
Photo Credit: #diez.md
Photo Credit: colaj #diez.md
Photo Credit: fashionupdatenews.com

# Personalizează-ți orice tip de tunsoare cu o pălărie

Indiferent de tunsarea pe care o adopți, fii cochetă, purtând o pălărie. Aceasta, fără îndoială, este la modă și în anul 2016. Dacă aveţi culoarea ochilor deschisă, puteţi opta liber pentru culorile pastelate cum ar fi roz şi albăstriu, dar e frumos şi gri, verde, negru sau bordeaux. Dacă aveţi ochii închişi, v-ar sta bine cu fucsia, roşu, bordeaux, culori ce v-ar accentua privirea şi v-ar scoate ochii în evidenţă.

 

Photo Credit: ofertefashion.com
Photo Credit: l.f17.img.vnecdn.net
Photo Credit: news.zing.vn
Photo Credit: static1.bestie.vn
Photo Credit: vi.aliexpress.com
Photo Credit: media.edaily.vn
Photo Credit: a9.vietbao.vn
Photo Credit: giadinh.vcmedia.vn
Photo Credit: xaluan.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente