Program cultural de Ziua Îndrăgostiților la Orhei: Ce surprize pregătește Shor

orhei1pepe
Foto: Ziua Îndrăgostiților la Orhei

Ziua de 14 februarie este recunoscută în tradiția occidentală drept Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day. În acest sens, această sărbătoare va fi celebrată cu mult fast și la Orhei.

Astfel, Primăria Orhei în parteneriat cu „AO Pentru Orhei” au pregătit un program cultural-distractiv pentru toți îndrăgostiții orașului.

Startul sărbătorii va fi dat pe 13 februarie, la ora 13.00, pe scena Casei de Cultură „A. Suruceanu” din Orhei, unde actorii Teatrului „Luceafărul” din Chișinău vor juca spectacolul „Romeo și Julieta”, după W. Shakespeare.

Totodată, pentru cei care nu vor reuși să privească în această zi cea mai frumoasă poveste de dragoste, piesa va fi jucată și în data de 14 februarie, începând cu ora 17.00.

 

PC: Primăria Orhei

Imediat după încheierea spectacolului, la ora 18.30, pe scena din aer liber, amplasată în Piața Vasile Lupu din Orhei, va avea loc un concert cu muzică de estradă, unde vor evolua artiști din România, precum și din Republica Moldova.

Astfel, Delia, Pepe și Valentin Boghean & Band vor cânta iubirea pe scena din Orhei.

Mai mult, Ziua Îndrăgostiților sărbătorită de orheieni va culmina cu desfășurarea unui concurs, sub genericul „Mister and Missis Orhei”, unde vor participa cinci perechi de tineri, selectate din cadrul liceelor din oraș.

Participanții vor avea de înfruntat mai multe probe, iar la final vor fi răsplătiți cu premii.

PS: Biletele pentru spectacolul „Romeo și Julieta”, după W. Shakespeare pot fi primite gratuit pe adresa: Vasile Lupu, 48 (clădirea Cap Cap).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente