Încep înscrierile la Miss ASEM – Viitoarea femeie de Afaceri 2016

IMG_9801-horz
Foto: MISS ASEM 2015 Photo Credit: #diez.md

Cea de-a XIV-a ediție a concursului de frumusețe și inteligență „Miss ASEM – Viitoarea femeie de afaceri” se pregăteşte să întâmpine studentele aspirante la statutul de cea mai frumoasă domnişoară, care va reprezenta Academia de Studii Economice a Moldovei la concursul național de frumusețe, anul 2016.

Organizatorii, reprezentanți ai Senatului Studențesc al ASEM, invită spre înscriere toate tinerele dornice să obțină titlul de „cea mai frumoasă și inteligentă domnişoară a Academiei de Studii Economice a Moldovei 2016”. Acestea trebuie să completeze formularul de aplicare până în data de 25 februarie curent.

Totodată, organizatorii menționează că participantele nu suportă cheltuieli financiare, juriul este obiectiv și imparțial, fiind compus din persoane din diverse domenii, iar probele concursului vor evidenţia frumuseţea, inteligenţa, ingeniozitatea viitoarelor femei de afaceri. Ca și în 2015, concursul nu include proba de defilare în costum de baie.

Finala proiectului va avea loc la mijlocul lunii aprilie, iar câştigătoarea va beneficia de numeroase cadouri acordate de organizatorii şi sponsorii evenimentului, dar şi de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion şi frumuseţe din Chişinău.

Reamintim că, în cadrul proiectului, vor fi alese zece participante, tinere selectate în cadrul unei preselecţii organizate la 27 februarie curent.

Vedeți aici cum s-a desfășurat ediția de anul trecut a concursului. Atunci, câștigătoare a fost desemnată Olesea Cernavca, studentă a facultății de Contabilitate.

Pentru mai multe informații, puteți apela la numărul de telefon 069223302.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente