Actorii şi regizorii nominalizaţi la Oscar vor primi cadouri de 200.000 de dolari

Cinemascope_Filmes_que_prometem_brilhar_no_Oscar
Foto: Photo Credit: ninjanerd.tk

Toţi actorii şi regizorii nominalizaţi la Oscar vor primi cadouri-surpriză cu produse de înfrumuseţare şi alte elemente de lux de la brandurile americane. Nominalizaţii la categoriile principale însă vor pleca acasă cu pungi conţinând cadouri de 200.000 de dolari, relatează Mediafax.

Actorii şi regizorii nominalizaţi la Oscar vor primi pungile cu bunătăţi de lux de la compania Distinctive Assets. Valoarea cadourilor din acest an a ajuns la o sumă-record, după ce anul trecut a cuprins bunuri în valoare de 120.000 de dolari.

Cel mai scump bun inclus în cadourile pentru 2016 este o călătorie de zece zile la prima clasă în Israel (55.000 de dolari), urmată de un tur în Japonia, în valoare de 45.000 de dolari. Pachetele includ și un an de închiriere nelimitată a unor vehicule marca Audi, servicii în valoare de 45.000 de dolari, precum şi un stoc de creme de piele Lizora, în valoare de 31.200 de dolari. În listă mai sunt incluse cadouri, precum o terapie laser pentru piele, în valoare de 5.530 de dolari, dar și ţigară electronică de 249 de dolari.

De asemenea, printre cadourile acestui an se va număra şi o donaţie de 6.300 de dolari pentru hrana animalelor din adăposturi.

Cea de-a 88-a gală pentru decernarea premiilor Oscar va avea loc pe 28 februarie, la Los Angeles. Evenimentul va fi prezentat de actorul de comedie Chris Rock.

Lungmetrajele „The Revenant”, de Alejandro Gonzalez Inarritu, şi „Mad Max: Fury Road”, de George Miller, au primit cele mai multe nominalizări. Pentru titlul de cel mai bun actor vor concura Bryan Cranston (Trumbo), Matt Damon (The Martian), Leonardo DiCaprio (The Revenant), Michael Fassbender (Steve Jobs), Eddie Redmayne (The Danish Girl). La categoria cea mai bună actriță au fost nominalizate Cate Blanchett (Carol), Brie Larson (Room), Jennifer Lawrence (Joy), Charlotte Rampling (45 years), Saoirse Ronan (Brooklyn). Toate nominalizările le găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente