Tinerii de la 14 ani pot aplica la „Superhumans” și pot scăpa de propriile frici

2
Foto: diez.md

Dacă ți-e frică să te faci auzit, te gândești mereu ce cred alții despre tine și cel mai mare coșmar al tău este să te faci de rușine în public, atunci proiectul „Superhumans” este ceea de ce ai nevoie.

Superhumans este un proiect ce are scopul de a ajuta 25 de tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani să iasă din zona de confort și să­-și învingă cele trei frici: opinia celor din jur, frica de a socializa și frica de a vorbi în public.

Proiectul te ajută:

  • să devii imun față de critica negativă a altora
  • să devii mai încrezător și curajos
  • să-ți creezi amintiri de neuitat la început de primăvară
  • să te descoperi pe tine însuți!

 

1

Cei 25 de participanți vor participa la training-uri de dezvoltare personală și vor trebui să îndeplinească „comfort zone challenges” (CZC) sau sarcini ce îi scot din zona de confort. Ele reprezintă o formă nouă și modernă a „terapiei prin expunere”.

CZC sau sarcinile pe care tinerii vor trebui să le facă sunt foarte clar definite, nu încalcă drepturile și principiile nimănui, te provoacă să-ți distrugi barierele sociale. Acestea includ: selfie-uri cu străinii, conversații pe teme interactive cu oameni necunoscuți,  discursuri în public etc. Videourile și pozele cu participanții realizând aceste sarcini vor fi publicate pe pagina de Facebook.

A doua ediție a proiectului Superhumans Flash Edition va dura patru săptămâni, adică pe tot parcursul lunii martie. Întâlnirile se vor desfășura în weekend-uri. Aplicările sunt deschise între 8 și 21 februarie. Formularul îl găsești aici. Taxa de participare este de 100 de lei.

 

3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente