(foto) 7 lucruri care merită memorate de la Rockit Digital Summit 2016

rockit1111
Foto: Rockit Digital Summit

La 5 şi 6 februarie 2016, Chişinăul a găzduit Rockit Regional Digital Communication Summit – prima și cea mai mare conferință de comunicare digitală pentru ţările Europei de Est.

#1. La conferință au participat peste 600 de persoane din 22 de țări. Printre acestea s-au numărat persoanele membre ale Digicomnet din țări ca Letonia, Estonia, Lituania, Ucraina, Belarus, Armenia, Georgia, Azerbaidjan și Tadjikistan. De asemenea, speakeri din SUA, Marea Britanie, Singapore sau Franța, care lucrează la instituții ca BBC, NowThis sau The New York Times. Întreaga listă a speakerilor o puteți vedea aici.

 

Rockit Digital Summit

#2. Pentru a facilita evenimentul a fost creată o aplicație specială care a permis interacțiunea mai ușoară între participanți, organizatori și vorbitori. Mai multe despre aplicație vedeți aici.

 

Rockit Digital Summit

#3. Rockit Awards: La conferință s-au premiat cele mai bune produse digitale din regiune. Printre marii câștigători s-a numărat și Purcari Winery, cu videoul „Manifest pentru schimbare”. Toți câștigătorii îi vedeți aici.

 

Rockit Digital Summit

#4. Rockit Startups: La eveniment s-a organizat și o competiție între idei de afaceri. Cea mai bună a fost FITSKO – proiectul își propune să reducă obezitatea în rândul copiilor și să încurajeze modul de viață activ și sănătos. Jocul va veni în ajutorul părinților și va monitoriza modul de viață și alimentare al copiilor.

 

Rockit Digital Summit

#5. La conferință au fost prezentate mai multe unelte digitale foarte utile ca BuzzSumo, Little Bird, Nible, Banjo sau Conspire. Întreaga listă cu instrumente o vedeți aici.

 

Rockit Digital Summit

#6. Pentru a vedea cât mai multe idei de la conferință puteți verifica oricând pe Twitter hashtagul: #rockitmoldova. O selecție de idei marca #diez puteți să vedeți aici: Cele mai memorabile idei din prima zi de Rockit.

#7. Echipa care a stat în spatele organizării e reprezentată prin mai multe companii din Moldova de pe piața de digital communication, ceea ce face ca evenimentul să fie unul din primele la care contribuie majoritatea jucătorilor mari de pe piața online din Moldova. Întreaga echipă o vedeți aici.

 

Rockit Digital Summit
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente