(video) 19 seriale nou-nouțe pe care să le urmăriți în 2016

save11
Foto: 11.22.63

Dacă vă plac serialele și deja ați ajuns la zi cu cele vechi, atunci Metropotam vă propune o listă nou-nouță pentru 2016. Unele dintre ele abia au apărut, în timp ce altele urmează să apară.

#1. Limitless

Știți filmul cu același nume în care joacă Bradley Cooper și Robert DeNiro? Ei bine, serialul este o adaptare după acesta. Limitless spune povestea unui tânăr de 28 de ani care capătă abilitatea de a-și folosi întreaga capacitate a creierului. El este angajat de FBI pe post de consultant.

#2. Shadowhunters

Povestea o are în centru pe Clary Fray (Katherine McNamara), un înger uman hibrid care se alătură altora asemenea ei pentru a lupta cu demonii de pe Pământ.

#3. Baskets

Serialul spune povestea unui bărbat care visează să devină clovn, dar, după ce nu reușește să termine o prestigioasă școală de clovni din Paris, se mulțumește cu o slujbă de clovn la un rodeo din California. În tot acest timp, clovnul nostru încearcă să obțină aprobarea mamei sale.

#4. Lucifer

Noua dramdedy de la Fox îl are în rol principal pe Satana. Interpretat de Tom Ellis, Lucifer s-a plictisit de viața din Iad și s-a mutat la Los Angeles. El ajunge să facă echipă cu politiștii din oraș și încearcă să-i găsească pe cei care i-au ucis prietena.

#5. Vinyl

Acțiunea este plasată în industria muzicală din New York-ul anilor ’70, iar în rolurile principale îi veți vedea pe Bobby Cannavale, Olivia Wilde și Ray Romano.

#6. The Family

Serialul ne duce într-o comunitate care este revoltată atunci când fiul unui politician, despre care s-a crezut că a fost omorât, se întoarce acasă.

#7. The Lucky Man

Un thriller light care spune povestea lui Clayton, jucat de Jams Nesbitt, un detectiv care ajunge în posesia unei brățări magice care-i aduce noroc. Evident, acțiunea conține și un personaj negativ care-și dorește brățara înapoi.

#8. The Night Manager

Serialul spune povestea unui fost soldat care lucrează ca manager de noapte la un hotel din Europa și este recrutat de agentul Olivia Colman pentru a-l prinde pe traficantul de arme Hugh Laurie.

#9. The Shannara Chronicles

Acțiunea are loc la mii de ani în viitor după ce un Mare Război nuclear a distrus mare parte a planetei și a vieții de pe Pământ. Între timp, din supraviețuitorii umani au apărut alte rase care au fost denumite ca cele mitologice: pitici, elfi, troli sau gnomi.

Tehnologia umană s-a pierdut aproape în totalitate, astfel încât omenirea a ajuns într-o epocă asemănătoare Evului Mediu.

#10. Angel from Hell

O comedioară simpatică unde o veți vedea în rol principal pe Jane Lynch. Ea o urmărește pe Allison (Maggie Lawson), iar cea din urmă încă nu este sigură dacă femeia care face asta este nebună sau e îngerul ei păzitor.

#11. Shades of Blue

Lopez este Harlee Santos, o polițistă din New York. Fiind mamă singură, Santos își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei, Cristina, plătindu-i una dintre cele mai bune școli din oraș. Ceea ce la prima vedere poate părea o eroină fără pată se dovedește curând a fi o entitate mult mai nuanțată.

#12. Second Chance

Jimmy Pritchard, un bătrânel corupt de 75 de ani, este omorât. Lucrurile nu se termină aici, deoarece el se trezește într-un corp mai tânăr, modificat genetic, în care are oportunitatea de a-și îndrepta greșelile din trecut.

#13. Colony

O invazie extraterestră cucerește Pământul, iar supraviețuitorii umani au parte de vieți aparent liniștite în colonii înconjurate de ziduri înalte. Unii oameni au ales să colaboreze cu invadatorii pentru a-și îmbunătăți traiul, dar alții se aliază unei firave rezistențe hotărâte să saboteze invazia.

#14. Billions

Paul Giamatti și Damian Lewis întră în rolurile personajelor – Chuck Rhoades, procurorul general al Statelor Unite, și Bobby „Axe” Axelrod, șeful unui fond de investiții. Rhoades face tot ceea ce-i stă în putere pentru a-l băga la închisoare pe Axelrod, în timp ce acestuia… nu-i prea pasă.

#15. The Magicians

În acest serial, magia nu prea face lucrurile să fie ușoare. Bazat pe trilogia romanelor best-selling ale lui Lev Grossman, seria se focusează pe Quentin Coldwater (Jason Ralph) care este acceptat la Brakebills Academy, un fel de Hogwarts pentru studenți.

Aici el trebuie să-și accepte defectele și să învețe să se integreze, în timp ce explorează lumi noi fantastice, dar și o cultură magică, care există în același timp cu realitatea actuală.

#16. 11.22.63

Bazat pe romanul lui Stephen King cu același nume, seria se focusează pe eterna întrebare – dacă ai avea posibilitatea să schimbi istoria, ai accepta?

Profesorul de liceu Jake Epping (James Franco) este pregătit să accepte șansa și încearcă să-l salveze de la asasinare pe Președintele Kennedy, dar are de înfruntat încăpățânarea istoriei care nu-și dorește să fie alterată.

#17. The Path

În centrul acestei drame stă o familie care face parte dintr-un cult controversat și lupta pe care o duce aceasta între viața pe care o duc și viața pe care vor s-o ducă.

#18. Mercy Street

Ridley Scott este cel care a creat această dramă cu acțiunea în timpul Războiului Civil American.

Focusul este plasat pe spitalul Mansion House, unul dintre puținele locuri unde linia dintre dușman și atacator tinde să fie blurată.

#19. The Get Down

Criticii spun că ar trebui să devenim obsedați de acest nou serial despre începuturile hip-hop-ului.

Dacă mai știți seriale interesante, scrieți-le în comentarii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente