Programul ITMC 2016 oferă stagii de practică în companiile de top din țară

ITMC_15
Foto: PC: Programul Internship, Training, Mentoring and Coaching

Aplică la un stagiu de practică într-o companie de top din țară. Studenții și masteranzii din ultimul an de studii ai universităților, colegiilor și școlilor profesionale din Moldova pot aplica la Programul ITMC (Internship, Training, Mentoring and Coaching) ediția 2016.

Pe lângă stagiul de practică în una din companiile de top din țară, acesta va include 10 sesiuni de orientare și formare în domenii precum: Comunicare, Negocieri, Vânzări, Marketing, Managementul proiectelor, Leadership. Mai mult, Programul  ITMC 2016 va include și evenimente de networking cu participarea personalităților de succes din țară – manageri, proprietari de afaceri, tineri talentați, care-și vor împărtăși ideile de business și viziunile inovaționale.

 

PC:  Programul Internship, Training, Mentoring and Coaching
PC: Programul Internship, Training, Mentoring and Coaching

Anul trecut, Programul a inclus 20 de studenți care și-au desfășurat stagiul de practică la licență sau masterat în nouă companii din Moldova. Stagiarii au participat la 12 training-uri ce au avut drept obiectiv îmbunătățirea abilităților și aptitudinilor de comunicare, analiză, negociere. Competențele dobândite de participanți în cadrul Programului au fost esențiale pentru încadrarea acestora în câmpul muncii. Drept urmare, 100% din stagiari au fost angajați în cadrul companiilor din țară.

Obiectivul programului este integrarea armonioasă a absolvenților în câmpul muncii, prin oferirea oportunităților de stagiere și dezvoltare personală.

Fiecare doritor poate să se înscrie online aici. Companiile care doresc să facă parte din Program o pot face la această adresă.

Înscrierea și participarea studenților în Program este deschisă până în data de 15.02.2016

Autor al Programului ITMC este Compania „Business Development Capital” SRL, creată în august 2015 de către o echipă de tineri care au participat la Programul de Dezvoltare a Sectorului Privat în Suedia. BDC își propune să dezvolte întreprinderile din țară prin promovarea modelului de management etic și a conceptului de responsabilitate social-corporativă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente