Studenții pot participa la o școală de iarnă în regiunea muntoasă a Rusiei

pyatigorsk
Foto: PC: vestnikkavkaza.net

Studenții din întreaga lume se pot înscrie pentru a participa la o școală de iarnă la Pyatigorsk, Rusia, organizată de Universitatea Federală din Caucazul de Nord. Iată ce trebuie să faci pentru a merge acolo.

Școala de iarnă se va desfășura în perioada 13-19 martie, 2016 și va avea ca tematică principală integrarea europeană și viitorul societății civile în regiunea Caucazului.

În timpul săptămânii, participanții se vor familiariza cu regiunea Caucazului de Nord, tradițiile locale, iar în weekend vor putea vizita împrejurimile. Instruirile vor avea loc în mai multe domenii, în dependență de preferințele fiecăruia. Lista de tematici o puteți accesa aici.

Pyatigorsk este o localitate balneară amplasată într-o regiune muntoasă cu o vedere frumoasă spre muntele Elbrus.

Eligibilitate

Școala este deschisă pentru studenți din domeniile: drept, relații internaționale, științe politice, cultură. Limba de instruire este engleza.

Costuri

Taxa de participare este 50 de euro și acoperă costurile cursului, mesele și cazarea pentru șapte zile. Costurile călătoriei, incluzând viza, vor fi achitate individual.

Pentru a participa, trimite CV-ul și un eseu de două pagini la tema: „The role civil society should play in the countries of the Caucasus is …” la adresa [email protected] până pe 7 februarie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente