Alături de copii – un proiet creat de elevi pentru a ajuta la dezvoltarea copiilor cu vârsta de 5 – 11 ani

alaturi
Foto: PC: Alături de copii

Proiectul Alături de Copii anunță lansarea oficială pe data de 6 februarie 2016, în incinta Bibliotecii Municipale B.P. Hașdeu. Cu peste 150 de aplicări, noul proiect se bucură deja de susținerea și receptivitatea tinerilor care vor să se dezvolte și să se implice civic.

„Știind că în țara noatră sunt puține organizații ce se axează pe educația interactivă a micilor pici, noi ne-am propus să creăm una. Toți copiii dau dovadă de abilități uluitoare și creativitate, astfel ne propunem sa educăm o societate ce se bazează pe toleranță, implicare civică și ingeniozitate. Noi vedem în fiecare copil un mod de inspirație, deoarece el este capabil să aducă un amalgam de sentimente plăcute în sufletul unui matur”, spun organizatorii proiectului.

„În cadrul activităților, învățăm copii prin jocuri interactive cum să devină lideri de succes, oameni de afaceri, diplomați, chiar și mici cosmonauți. Ne bazăm pe lucrul în echipă și respect reciproc.

Echipa „Alături de Copii” crește o viitoare generație de cetățeni activi cu o gândire critică, abilități de comunicare, respect de sine, cât și față de cei din jur, astfel consolidându-le indentitatea personală în unison”, adaugă inițiatorii proiectului.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook: Alături de copii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente