O femeie a murit, iar un tânăr este în comă din cauza unei scurgeri de gaz

Scurgere_de_gaz_la_Balti__Aplicatie_la_protectia_civila_cu_implicarea_serviciilor_de_urgenta_2
Foto: Photo Credit: agendapompierului.ro

În această seară, la ora 20.07, Serviciul 901 a fost alertat cu informația că două persoane au avut de suferit în urma unui incident, produs într-o casă de locuit, pe strada Gheorghe Asachi din Capitală.

Salvatorii au fost anunțați de către Serviciul 903. Din ultimele informații se cunoștea că un bărbat de 26 de ani a fost găsit în locuință și transportat la spitalul „Sfânta Treime” în stare de comă de gradul I și II.

O altă persoană rămăsese în casă, fiind nevoie de ajutorul salvatorilor, întrucât persista miros puternic de gaz. O echipă de pompieri cu echipament specializat a pătruns în interior și a scos corpul neînsuflețit al unei femei de 59 de ani.

Potrivit informațiilor operative, s-ar fi produs o scurgere de gaz, iar incendiu nu s-a produs. Urmează să fie investigate circumstanțele producerii acestui incident și cauza decesului de către organele de drept.

În context, Serviciul Situații Excepționale atenționează despre pericolul nerespectării normelor de securitate la exploatarea echipamentelor cu gaz, pentru evitarea situațiilor excepționale și pierderilor de vieți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente