Ne așteaptă încă o duminică tumultuoasă, iar echipa #diez a selectat câteva din evenimentele pe la care puteți trece. Distracție plăcută.

#1. Protest în Centrul Chișinăului

 

Protest în centru

Duminică, 24 ianuarie, mai multe proteste se vor organiza în centrul Chișinăului, cu începere de la ora 11.00.

#2. Sărbătorim 157 de ani de la Mica Unire

 

Tinerii Moldovei

La 24 ianuarie se împlinesc 157 de ani de la Mica Unire realizată de Alexandru Ioan Cuza alături de o generație de aur a neamului nostru. Tinerii Moldovei și-au anunțat deja prezența la Iași și la București pentru a marca această dată istorică.

Toți cei care rămân la Chișinău sunt invitați duminică, ora 10.00, la Monumentul din Piața Unirii Principatelor Române să depună flori.

Cu această ocazie vom lansa o campanie online de strângere a fondurilor pentru restabilirea Pieții Unirii Principatelor. Detalii în eveniment.

#3. Vizionarea filmului The Lobster

 

T5

La ora 20.00 se va viziona la Tipografia 5 filmul Lobster. Intrarea este liberă. Detalii pe Facebook.

#4. VOBULAT W/ MITRU & SIENKIEWICZ

 

T5

Să petrecem săptămâna de lucru cu muzică bună, prieteni și cocktailuri gustoase, amplitudini muzicale neatinse până acum și desigur multă dragoste exprimată prin dans, dans, dans!

Mentorii serii ne vor încânta cu o selecție nemaiauzită! Mult material nou, multă dispoziție bună, din partea rezidenților noștri! La ora 22.00, la Tipografia 5, intrarea este liberă. Detalii în eveniment.

#5. Physics and Math Lessons

 

Hasdeu

Facem cursuri gratuite de fizică și matematică. Pregătim de BAC. Explicăm tot ce a rămas neclar. Lărgim orizonturile cunoașterii. Toți doritorii sunt bineveniți. La ora 12.00, la Biblioteca Municipală Hașdeu. Detalii pe Facebook.

#6. Filmul al 5-lea Val la Patria

La Patria Loteanu la orele 13.40/16.20/18.40/20.00/21.00. Detalii pe pagina oficială.