(video) Adele își va lansa propria linie de îmbrăcăminte XL, în colaborare cu o firmă specializată în măsuri mari

6981414-adele-pictures
Foto: Adele PC: muzica.metropotam.ro

Conform presei britanice, Adele s-ar pregăti să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea măsurilor mari.

Potrivit Agerpres, regina clasamentelor muzicale ar pregăti o linie de articole de îmbrăcăminte destinată mamelor de familie „stilate”. „Este doar începutul, însă a cerut sfaturi de la mai mulți designeri, lucrând în același timp la propriile ei schițe”, spune o sursă apropiată a interpretei.

Potrivit sursei citate, Adele ar fi luat legătura cu firma Evans, specializată în haine cu măsuri mari. Reprezentanții firmei au mai colaborat cu vedeta la crearea unei colecții de haine pentru femei, inspirată din rochia purtată de Adele la premiile Grammy în 2012.

 

Adele la Premiile Grammy în 2012 PC: estilovoila.com.br

În luna noiembrie, cu ocazia lansării albumului „25”, Adele a vorbit despre aspectul său fizic într-un interviu la emisiunea australiană „60 Minutes”.

„Mereu mi s-au pus întrebări despre fizicul, greutatea și stilul meu. Înțeleg foarte bine acest lucru. Totuși, nu mi se pare în regulă că nu se pun aceleași întrebări și bărbaților”, spunea Adele.

„Oamenilor li se părea incredibil că am succes, deși port „o măsură mare”. Nu fac muzică pentru priviri, ci pentru urechi. Oricum, nu îmi pasă, muzica nu se vede, se ascultă. Prin urmare, de ce să conteze?”, a întrebat retoric artista.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente