Vara aceasta, tinerii profesioniști pot urma un curs de instruire în Suedia

Flygfoto-Malmö-Skåne
Foto: Malmö, Suedia PC: Flygphoto

Ministerul Educației invită tinerii profesioniști, funcționarii publici și reprezentanții societății civile să se înscrie pentru a participa la programul de training organizat de Academia de Vară a Institutului Suedez (SAYP).

Academia de Vară a Institutului Suedez (SAYP) pentru Tinerii Profesionişti constă din sesiuni de instruire ce vor avea loc în Suedia, la Universitatea Malmö, între 13 și 24 iunie, în fiecare sesiune având posibilitatea să participe câte 35 de persoane.

Participarea la sesiunea de instruire este gratuită și include costuri pentru masă, cazare și transport internațional spre Suedia. Programul include, de asemenea, posibilități de a participa la follow up-uri și workshopuri tematice în calitate de colegi din rețeaua absolvenților Institutului Suedez – o vastă rețea profesională de contacte globale, menite să promoveze bune practici și procese de învățare reciprocă pentru un viitor durabil.

Cererile pot fi trimise utilizând portalul online al Institutului Suedez. Portalul va fi deschis pentru înregistrări în perioada 4-31 ianuarie 2016.

Pot participa tineri profesioniști care au până la 35 de ani, care lucrează la instituții de stat, afiliate sau nu politic, sau reprezentanți ai ONG-urilor.

Academia de Vară a Institutului Suedez pentru Tinerii Profesioniști (SAYP) este un program de instruire dezvoltat pentru a construi capacitatea și rezistența în practica de guvernare în țările din regiunea Mării Baltice și Parteneriatul Estic. În același timp, accentul este pus de SAYP pe consolidarea capacităților individuale ale tinerilor profesioniști și corespunderea capacităților individuale la cerințele unei structuri moderne de guvernare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente