Recomandări de evenimente pentru vineri, 15 ianuarie

photo662
Foto: PC: pillowfights.gr

Să ne pregătim de weekend într-un mod distractiv. #diez ți-a pregătit o listă de evenimente la care ai putea să mergi vineri, 15 ianuarie.

#1. Lectură publică a operei lui Mihai Eminescu

 

PC: Facebook/Biblioteca Municipală B.P Hasdeu

Cu ocazia aniversării a 166 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează, al doilea an consecutiv, lectura publică a operei eminesciene. Evenimentul se va desfășura de la ora 10.00 până la 20.00. Pentru o mai bună organizare și în scopul salvării timpului, sunteți rugați să comunicați ora la care doriți să participați scriind la adresa: [email protected]. Persoana de contact: Genoveva Scobioală. Tel.: 022 22 11 86

 

#2. Proiecția filmului de animație ICE AGE 2

 

PC: Facebook/Centrul Cultural Odeon

La ora 15.30, la Centrul Cultural „Odeon” (str. Mihai Eminescu, 55), va fi derulat filmul animat „ICE AGE 2”. Pelicula face parte din programul „Învățăm și ne distrăm”, organizat de Studioul „Moldova-Film” cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii. Toate proiecțiile programului sunt prezentate în limba engleză cu subtitrare în limba română. Intrarea este gratuită! Mai multe informații găsiți aici.

 

#3. Spectacolul „Floarea Albastră”

 

PC: Facebook/Teatrul Geneza Art

La 18.30, pe scena Teatrului Studio „Geneza Art” (str. Alexei Mateevici, 109/1) va fi prezentat spectacolul „Floarea Albastră”, realizat după versurile și corespondența poeților clasici Mihai Eminescu și Veronica Micle. Rolurile principale: Daniela Burlaca și Iurie Gologan. Prețul unui bilet este de 100 de lei.

 

#4. „The Revenant”  la Cinema Patria

 

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acțiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediții în Munții Stâncoși, unde este prins de un urs grizzly și sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ține companie în ultimele clipe de viață și pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinși de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele și echipamentul și fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăște, deși mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit. Orele proiecții peliculei le poți vedea pe patria.md.

 

#5. Muzică live la Kozlovna

 

PC: Facebook/Kozlovna Ceska Pivni Restaurace

Cei de la Kozlovna vă invită la o seară de muzică live. Începând cu orele 21.00, vă puteți delecta cu muzica celor de la Aspect Band.

 

#6. Rave Party

 

PC: Facebook/Kiras Klub

La Kira’s Club se organizează Rave Party. Cei prezenți vor avea parte de aromă intensă de JUNGLE și gust puternic de BIG BEAT! Topinguri: Dub, Techno Rave și alte bunătăți. Adresa: str. Veronica Micle, 7. Intrarea – 20 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente