7 reguli de urmat pentru femeile interesate de fashion

fashion365collage
Foto: PC: fashion365.ro

Capriciile din lumea modei pot ridica unele bariere în calea dobândirii lookului pe care îl vrem, însă asta nu trebuie să ne descurajeze, ci, dimpotrivă, doar să ne motiveze.

Nimeni nu a spus că este ușor să respecți fiecare nou dicton pe care moda feminină îl lansează, iar pentru acele femei fashion care fac tot posibilul să se mențină la curent cu fiecare nouă tendință apărută, de-abia acum începe adevărata provocare.

Un an nou aduce cu sine schimbări noi în industria modei, dar asta nu înseamnă că trebuie să uităm ceea ce am învățat până acum despre fashion, așa că, pentru doamnele și domnișoarele care se înarmează cu răbdare și curaj să încerce noile propuneri din acest an, vrem să vă aducem aminte un lucru: indiferent de schimbările pe care moda le aduce cu sine, există 7 reguli de urmat pentru acelea dintre voi care se consideră femei fashion.

#1. Nu-ți abandona stilul

Moda ne-a obișnuit de ceva vreme cu ritmul alert în care își gândește și răzgândește tendințele, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci sacrificii financiare de fiecare dată pentru a-ți reînnoi garderoba, mai ales dacă starea materială nu îți permite să risipești banii pe haine. E adevărat, să fii o doamnă/domnișoară în pas cu moda poate cere uneori cheltuieli destul de mari, dar dacă ți-ai găsit acel stil al unei femei fashion, atunci rămâi la el. Stilul tău este unic și poate fi reactualizat în fiecare nou sezon, dacă moda o cere. Adaptează-ți stilul la tendințele fashion din prezent, însă nu renunța complet la el.

 #2. „Less is more”

Este un principiu întâlnit la tot pasul, iar în garderoba unei femei fashion este cel mai sănătos exemplu de urmat. Ținutele care se păstrează în limitele clasicului și care pun mai mult accentul pe naturalețe vor primi întotdeauna laude binemeritate.

#3. O fustă neagră

O fustă neagră te scoate întotdeauna din încurcătură, asta din simplul motiv că se poate adapta oricărei ocazii în care vrei să o porți, atâta timp cât este asortată cu ceva corespunzător în partea de sus.

#4. Poartă numai ceea ce îți place și te face să te simți bine în pielea ta

Confortul trebuie să fie nu doar de ordin fizic, ci și psihic. Dacă ai impresia că o haină nu te face să arăți bine, mai bine renunți la ea. Unei femei fashion nu i se va întâmpla niciodată să poarte haine care să o dezavantajeze.

 #5. Ai încredere în alegerile tale

Ele te definesc cel mai bine și depind de măsura în care îți cunoști corpul și știi cum să ți-l pui în evidență. Fiecare dintre alegerile tale vestimentare contribuie la imaginea pe care o proiectezi în societate.

#6. Nu cumpăra tot ce-ți iese în cale

Înainte să achiziționezi un nou articol vestimentar, gândește-te dacă îl vei purta vreodată, când și cu ce anume din garderoba ta s-ar potrivi. Cumpără-l doar dacă ai un răspuns afirmativ la toate cele trei întrebări.

#7. Ținutele pentru birou

Ținutele pentru birou trebuie să respecte dress code-ul impus la locul de muncă. Nu te poți afișa oricum într-un mediu în care interacționezi zilnic cu multe persoane, așa că e în regulă să te limitezi la ceea ce ți se propune.

Citește încă o dată sfaturile de mai sus și fixează-ți-le în minte. La final, zâmbește. Ai tot ceea ce-i trebuie unei femei fashion.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente