La ce evenimente mergem joi, 14 ianuarie

iubiti-zapada
Foto: PC: webcultura.ro

Încă o zi în calendarul lunii ianuarie și încă o ocazie perfectă de a petrece timpul frumos în oraș mergând la evenimente interesante. Iată recomandările noastre.

#1. Free movie night la American Language Center

American Language Center (str. Ion Creangă 16/2) vă invită la vizionarea filmului „Life of Pie”. Evenimentul se începe la ora 17:30 și are scopul de a-i încuraja pe tineri să-și dezvolte comunicarea în limba engleză. Filmul reprezintă o aventură bazată pe romanul scris de Yann Martel în 2001. Tu trebuie să vii cu bună dispoziție, organizatorii asigură popcornul și cola. Pentru detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

#2. Chisinau Toastmasters Meeting

Începând cu ora 18:30 la Biblioteca B. P. Hasdeu cei de la Toastmasters se reunesc pentru o nouă serie de discursuri. Speakerul serii va fi Corina Erșov. Accesați pagina de Facebook pentru a vedea programul complet al evenimentului.

 

#3. Fish Day

My Cafe, restaurant ce poartă logo-ul Wine Friendly vă invită la o seară cu mult pește: salata din icre roșii, rulou din păstrăv cu spanac și prosciutto și alte bunătăți însoțite de un delicios Ice Wine de la Mimi. Evenimentul începe la ora 19:00 iar accesul este contra-plată. Distincția „Wine Friendly Restaurant” este oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului celor mai bune restaurante din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Excelență în Servirea Vinului. Detalii despre program aflați pe Facebook.

 

#4. Little Friday

La Spălătorie se distrează toată săptămâna dar mai cu seama în ziua de joi când deja miroase a weekend. Sunteți invitați la o seară dansantă cu distracție cu duiumul. Fii aici de la ora 21:00 pentru a nu rata petrecerea. Detalii afli pe Facebook.

 

#5. Seri muzicale la Kozlovna

Este joi și este momentul perfect de a ne delecta cu niște muzică Live la Kozlovna, vorba lor: „E bine acasă dar tot mai bine e la Kozlovna”. De la ora 21:00 sunteți invitați să vă lăsați în magia muzicală a lui Alexandru Hioara. Urmăriți toaate noutățile localului în materie de evenimente pe pagina oficială de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente