Wall Street International despre proiectul „Wonderland” al Nataliei Gârbu: Este o compoziție poetică

natalia
Foto: Natalia Gârbu PC: Dinu Bubulici #diez

Natalia Gârbu, o tânără fotografă de la noi, a lansat recent proiectul fotografic Wonderland, care a reușit să intre deja în atenția presei internaționale. Iată ce a povestit Natalia pentru revista Wall Street International.

„Prin intermediului proiectului Wonderland, Natalia a întrecut limitele realității, imaginându-și compoziții poetice”, au scris cei de la Wall Street International.

Wonderland este cel mai recent proiect fotografic al Nataliei, pe care îl face în parteneriat cu „Cocoșul roșu” și Muzeul Naţional de Etnografie. Lucrările din Wonderland reprezintă o legătura dintre sine și natură. Proiectul a luat start la o tabără de creație în Carpați, iar acolo Natalia a înțeles că această legătură practic e ștearsă.

„Eu îi spun poezie vizuală, e ca un joc al minții în care pot folosi simboluri pentru a arăta mesajul. La final, tu nu vezi mesajul pe care eu l-am gândit, dar mesajul pe care mintea ta l-a creat. Nu e asta magie?”, a povestit Natalia în interviul cu referire la limbajul fotografic.

Întrebată de planurile pe care le are, tânăra fotografă a mai spus că vrea să trăiască aventura pe care o are acum, fiind gata să o urmeze în orice direcție.

Mai multe despre Natalia Gârbu și proiectele sale puteți afla și dintr-un interviu #diez.

 

PC: Natalia Gârbu
PC: Natalia Gârbu
PC: Natalia Gârbu
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente