(video) Iată ce filme poți vedea în cinematografele Patria în luna IANUARIE

therevenantleonardo
Foto: Photo Credit: idigitaltimes.com

În luna ianuarie, Cinematograful Patria ți-a pregătit o serie e filme de calitate. Filme de toate genurile, de la comedii la animaţii, acţiune, drame și aventuri, promit să ne ofere distracţie pe măsura aşteptărilor. Vezi mai jos lista completă a peliculelor ce urmează să fie proiectate în luna ianuarie.

The Revenant (2015)/The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

Regia: Alejandro González Iñárritu
Actori: Will Poulter, Tom Hardy, Paul Anderson, Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson
Gen film: Aventuri, Dramă, Western
Durata: 151 de minute
IMDb rating: 8,3

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

Голоса большой страны

Regia: Tair Mamedov
Actori: Alain Toymintseva, Andrew Grizzlies, Igor Sesarev, Tina Kuznetsova, Anton Belyayev
Gen film: Muzical, Comedie, Dramă

În fiecare colț al Rusiei locuiesc oameni talentați, demni de recunoaștere și faimă. Ei se adună în Moscova pentru a participa la un show TV popular. După ce lumina reflectoarelor se stinge viața merge mai departe, dar nu așa și-au imaginat ei că vor continua lucrurile…

Fiecare dintre eroii filmului – tineri și adulți, ambițioși și modești, singuri și iubitori – vor trebui să treacă prin mai multe încercări. Ei sunt în așteptarea urcușurilor și coborâșurilor, reuniunilor și despărțirilor, prieteniei și trădării. Dar, în cele din urmă, au devenit o echipă mare, o familie, unind diferite persoane din satele cele mai îndepărtate ale Rusiei, în numele muzicii, talentului și, desigur, al iubirii!

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)/Alvin şi veveriţele: Marea aventură

Regia: Walt Becker
Actori: Matthew Gray Gubler, Justin Long, Jesse McCartney, Jason Lee, Bella Thorne, Kaley Cuoco-Sweeting, Anna Faris
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 86 de minute
IMDb rating: 3,9

Printr-o serie de neînțelegeri, Alvin, Simon și Theodore ajung să creadă că Dave o va cere în căsătorie pe noua sa iubită în New York City – și va scăpa de ei. Au trei zile la dispoziţie să ajungă la el și să oprească cererea în căsătorie.

The Forest (2016)/Pădurea blestemată

Regia: Jason Zada
Actori: Natalie Dormer, Eoin Macken
Gen film: Horror
Durata: 87 de minute

Ridicându-se terifiantă şi grandioasă la poalele Muntelui Fuji din Japonia, legendara pădure Aokigahara constituie decorul plin de suspans al thrillerului supranatural Pădurea blestemată. O americană, Sara (interpretată de Natalie Dormer din Game of Thrones şi The Hunger Games), pleacă la drum pentru a o căuta pe sora sa geamănă, Jess (Natalie Dormer în dublu rol), care dispăruse în mod misterios. Frustrat de comportamentul lui Jess, soţul Sarei, Rob (interpretat de Eoin Macken din The Night Shift) nu reuşeşte cu niciun preţ s-o facă pe soţia lui să renunţe la această călătorie lungă şi periculoasă.

După ce trece pe la şcoala unde preda Jess, inventiva Sara porneşte ea însăşi spre pădurea blestemată. Însoţită de o nouă cunoştinţă a sa, jurnalistul Aiden (Taylor Kinney din Chicago Fire), ea intră în pădure ignorând avertismentul care spunea că „trebuie să ţină poteca”. Ghidul japonez, Michi (starul japonez Yukiyoshi Ozawa), care-i conduce prin pădure, s-a angajat să-i protejeze pe amândoi, dar la căderea nopţii, văzând că nu-i poate convinge să iasă din pădure, îi lasă să-şi petreacă singuri noaptea în pădurea populată de spirite rele.

În curând, teama o va face pe Sara să piardă legătura cu realitatea; mai mult, ea începe să pună la îndoială tot ceea ce spune Aiden, inclusiv faptul că el n-ar fi cunoscut-o niciodată pe Jess. Hotărâtă să descopere adevărul în legătură cu soarta surorii ei, Sara va trebui să se confrunte singură cu spiritele chinuite şi furioase, care îi transformă în pradă pe toţi cei care îndrăznesc să vină în contact cu ele. Spiritele malefice, care o aşteaptă pe Sara la fiecare cotitură, o fac să cadă într-un întuneric înfricoşător cu care va trebui să se lupte dacă vrea să scape cu viaţă.

The 5th Wave (2016)/Al 5-lea val

Regia: J Blakeson
Actori: Nick Robinson, Maika Monroe, Liev Schreiber, Chloë Grace Moretz
Gen film: Aventuri, SF, Thriller
Durata: 112 minute

Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supravieţuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populaţia şi a dus omenirea înapoi în Epoca de piatră.

Kung Fu Panda 3 – 3D

Regia: Jennifer Yuh
Actori: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Lucy Liu
Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

După ce a scăpat Valea Liniştită de maleficul lord Shen, paşnicul şi mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea şi toate bunătăţile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară ameninţare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei cinci furioşi îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei şi a încrederii şi pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente