Deputata din partea Partidului Liberal, Alina Zotea și-a motivat lipsa de astăzi de la sesiunea specială a Parlamentului, în cadrul căreia urma să fie supus dezbaterilor Programul de Guvernare, dar și lista Guvernului propusă de către candidatul desemnat Ion Sturza, însă, din lipsă de cvorum, ședința a eșuat. Potrivit unei postări pe Facebook, aceasta a lipsit din cauza unei lovituri sau căzături care a suferit-o la piciorul stâng.

„Vă mulțumesc mult, prieteni, pentru urările de bine pentru 2016! Şi eu vă urez vouă La mulți ani, multă fericire şi multă-multă sănătate! Sănătatea e sfântă şi cu siguranță uneori mai importantă decât politica: când ai «bucurii» cum am avut eu recent, înveți că e mai bine să stai în sânul familiei şi să te tratezi, ignorând, pentru moment, cel puțin politica. Din păcate, politica nu îmi dă pace (văd asta din reacții în media), dar sănătatea e prioritară de data asta. Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, mă întorc curând la treabă!”

 

1936564_10205494549102419_702243917343411502_n

 

Reamintim că, din fracţiunea Partidului Liberal au lipsit trei deputaţi – Alina Zotea, Iurie Dîrda şi Artur Gutium. Mihai Ghimpu, liderul fracţiunii, a declarat după ce a eşuat deschiderea şedinţei că PL nici nu era de acord să dea vot de încredere echipei lui Ion Sturza, deoarece nu era ceea ce s-a convenit în cadrul discuţiilor anterioare cu fostul candidat.