Top 15 cele mai populare articole publicate pe #diez în 2015

collagetop2015.jpg
Foto: Cele mai citite articole publicate pe #diez în 2015

31 decembrie – ultima zi din an. A venit momentul să afli ce ai citit pe #diez în 2015. Ne amintim împreună cum au fost aceste 365 de zile și ce important s-a întâmplat în anul pe care-l lăsăm în spate.

 

Cele mai accesate articole publicate în 2015

 

#15. Dorin Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe o jurnalistă de la ProTV în PMAN

După ce au apărut fotografii cu Dorin Chirtoacă de la mare în care era o blondă, în astă seară, în Piața Marii Adunări Naționale, acesta a cerut-o în căsătorie.

 

#14. Familia Berdos a lansat primul și unicul design hotel de 5 * din Moldova. Cum arată acesta?

Pe 13 mai 2015, a avut loc deschiderea oficială a primului design hotel din Republica Moldova – BERD`S Design Hotel. Investitorii hotelului sunt nimeni alții decât Dorian și Lucia Berdos, cei cărora le aparține și rețeaua de farmacii și optică Felicia și salonul de frumusețe „Cristis”, iar hotelul vine de la o simplă transformare stilistică a familiei lor.

 

#13. Ea este Miss Moldova 2015. Cum arată tânăra care ne va reprezenta țara la Miss World

A fost desemnată Miss Moldova 2015 din 20 de participante ale concursului. Titlul i-a revenit Anastasiei Iacub, tinerei de 19 ani, studentă în anul I la Facultatea Business și Administrarea Afacerilor, Academia de Studii Economice din Moldova.

 

#12. StarNetLeaks: Baza de date cu caracter personal a clienților StarNet a ajuns în Internet

În seara zilei de 26 februarie a avut loc cea mai mare scurgere de date personale din Republica Moldova. În Internet a fost plasată baza de date a clienților StarNet. Fișierele apărute în spațiul virtual, pe un cloud rusesc, conțin datele personale a peste 53 000 clienți, dintre care, câteva mii de persoane juridice.

 

#11. Sanda Filat s-a măritat în secret cu iubitul său? Pozele care i-au dat de gol

Sanda Filat și iubitul său Daniel Diviricean, un cunoscut expert în comunicare, se pare că au spus DA în mare secret. Cel care i-a dat de gol a fost designerul Evgheni Hudorojcov, creatorul rochiei albe.

 

#10. Schizofrenicii geniali care au schimbat lumea

Schizofrenia este o boală congenitală incurabilă, cauzele fiind necunoscute științei. Totodată, se știe că, deseori, schizofrenia este legată de genialitate.

 

#9. 8 diferențe dintre băieții singuri și cei aflați într-o relație

Există două tipuri de bărbați: cei care sunt singuri și cei care sunt într-o relație. Iată 8 diferențe care demonstrează cât de diferiți sunt aceștia unii față de alții.

 

#8. „Ce urăsc eu la nunți” – greșelile moldovenilor în viziunea fotografului Ion Pleș

Tânărul fotograf Ion Pleș Alexandru a acumulat o experiență vastă ca fotograf la nunți, iar nunțile moldovenești sunt ca la nimeni altcineva, pline de fală, o mulțime de tradiții și momente pe care mirii țin neapărat să le imortalizeze în cele câteva sute de fotografii pe care le vor privi cândva, la bătrânețe.

 

#7. Diplomele de studii ale Maiei Sandu au fost făcute publice. Ce note a avut

Ministrul Educației, Maia Sandu, și-a făcut publice diplomele de de studii – de la școala medie generală, până la masteratul obținut la Harvard Kennedy School of Government din SUA.

 

#6. Lista interpreților care au refuzat să cânte la concertele din 6 septembrie

Tot mai mulți artiști au anunțat că nu vor participa la concertele din 6 septembrie de la Chișinău și Orhei. Primul, cel care a dat „tonul” refuzurilor, a fost Ștefan Bănică Jr, care a fost urmat de colega sa de la București Loredana. Dintre interpreții autohtoni și-au făcut public refuzul de a evolua Pasha Perfeni, Adrian Ursu și Vitalie Dani.

 

#5. Piscinele în aer liber din Chișinău la care poți merge în această vară

Atunci când sorele e arzător, e năduf și unica de ce ai nevoie e puțină relaxare, ar fi bine să mergi la piscină. Astfel, echipa #diez îți vine în ajutor, propunându-ți câteva bazine la care te poți refugia pentru a te destinde pe un șezlong.

 

#4. Dezastrul de la Cernobîl în imagini. Un fotograf și-a riscat viața pentru a intra în zona interzisă

Spitale și case abandonate, diferite obiecte distruse și aruncate la nimereală sunt tot ce-a rămas dintr-un fost oraș sovietic prosper. În urmă cu 30 de ani, orașul Prîpeat avea peste 50 000 de locuitori și era considerat o localitate modernă, de viitor, simbolul progresului cu care se lăuda pe atunci Uniunea Sovietică.

 

#3. Fără fițe și ținute scumpe. Cum arată un Bal de Absolvire al celor care sunt singuri în fața sorții

ProTV Chișinău a realizat un reportaj video emoționant despre absolvenții gimnaziului-internat din Strășeni, care au avut parte, zilele trecute, de o petrecere care cu greu poate fi numită bal de absolvire.

 

#2. Sesiunea de examene 2015: Teste de exersare pentru absolvenții de gimnaziu și liceu

Absolvenții de gimnaziu și cei de liceu au posibilitatea să își testeze cunoștințele și, totodată, să se familiarizeze cu modelele testelor de examen.

 

#1. Podul care intră în tunel sau tunelul care se urcă pe pod și leagă Danemarca de Suedia

Oresund Bridge leagă Danemarca de Suedia, mai precis aria metropolitană a Copenhagăi de cea a orașului Malmö. În lungime totală de peste 16 km, reprezintă o legătură dublă, cale ferată și autostradă, între cele două țări.

 

Cele mai accesate categorii

 

#1. Oportunități

#2. Evenimente

#3. Educație

#4. Europa

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente