Proiectul USAID este în căutare de patru stagiari voluntari pe un termen de șase luni

CEED_II_vinmoldova_md
Foto: Photo Credit: alpha-invest.eu

Proiectul de Competitivitate al USAID anunță un concurs de selectare a patru stagiari care vor susține activitățile proiectului în industriile cheie susținute de acesta: turism, viticultură, industria ușoară, cu accent pe modă și TIC.

Fiecare stagiar selectat va susține o singură industrie. Stagiarii vor activa aproximativ patru ore pe zi și vor contribui la realizarea obiectivelor Proiectului de Competitivitate al USAID. Activitățile care vor fi implementate în cadrul stagierii includ cercetări și analize, organizări de evenimente, project management.

Durata stagierii: șase luni

Criterii de eligibilitate pentru cei interesați:

# să urmeze studii în domenii conexe, inclusiv administrarea afacerilor, relații internaționale și publice, informație și tehnologie, comunicații, marketing, turism, viticultură, modă sau design;
# să fie studenți înmatriculați în ultimul an de studii, ciclul Licență sau să fie studenți înmatriculați la studii în ciclul Masterat, sau să fie studenți care urmează programe de studii integrate (Licență și Masterat), sau să fie studenți care au absolvit recent un program universitar. Absolvenții programelor internaționale vor avea prioritate;
# să facă dovada unei reușite academice și să demonstreze capacitate de lucru, creativitate și, dacă e posibil, experiență anterioară în industriile menționate;
# să fie cetățeni și rezidenți ai Republicii Moldova;
# disponibilitatea de a călători în afara Chișinăului (dacă e nevoie).

Data-limită de prezentare a aplicațiilor este 31 decembrie 2015, ora 18.00. Aplicațiile incomplete sau prezentate după termenul limită nu vor fi examinate. Doar candidații selectați în urma evaluării aplicațiilor vor fi invitați pentru susținerea unui interviu. Rezultatele procesului de selecție vor fi comunicate prin e-mail.

Depunerea aplicațiilor: sunteți rugați să prezentați următoarele documente, utilizând următoarea adresă de e-mail [email protected]:

# copia CV-ului;
# copia diplomei universitare (dacă este aplicabil);
# scrisoare de prezentare de o pagină, descriind experiența, contribuțiile pe care le-ați putea oferi și interesul particular în industria selectată.

Proiectul de Competitivitate al USAID este un proiect de cinci ani finanțat de Agenția pentru Dezvoltare Internațională a Statelor Unite ale Americii (USAID). Scopul proiectului este de a susține strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere orientată spre export și investiții. Proiectul va pune accent pe următoarele industrii: turism, viticultură, industria ușoară (textilele și moda) și tehnologie, informație și comunicații (TIC), punând accente pe dezvoltarea capitalului uman.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente